Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Blog

Bas blogt over trap- en vloerrenovatie. Hij geeft antwoord op veelgestelde vragen, voorziet je van tips en deelt de laatste trends op het gebied van materialen, kleuren en accessoires als trapleuningen en verlichting.

Wat kost een traprenovatie?

Je wilt je trap laten renoveren en wilt weten wat een traprenovatie kost als je het door Bas laat doen? Check dan zijn blog hierover.

Je trap laten renoveren?

Of was je van plan om het zelf te doen? Dan geeft Bas je in deze blog graag wat tips over de valkuilen bij een doe-het-zelf-traprenovatie

Je trap bekleden: met laminaat of eikenhout?

Je wilt je oude trap een nieuwe look geven? Maar wat zijn nu de verschillen en voor- en nadelen van je trap bekleden met laminaat of eikenhout? Bas schrijft erover in deze Blog.

Wat is het moment om je trap te vernieuwen?

Dag in dag uit maak je er gebruik van: je trap! Niet zo raar dus dat ie op een gegeven moment aan vernieuwing toe is. Wanneer het zover is, lees je in Bas z'n blog.

Oktobermaand? Woonmaand

Welke trends kun je in 2020 verwachten op het gebied van vloeren en trappen? Joyce zet ze in haar blog voor je op 'n rijtje!

Je parketvloer opknappen? 

Bas geeft je wat tips, als je van plan bent om dit zelf te gaan doen. Er komt stiekem een hoop bij kijken.

Zelf je houten vloer oliën?

In de vorige blog 'Je parketvloer opknappen' legde ik uit hoe je zelf een vloer kan schuren. En dat daar nog flink wat bij komt kijken. Een stuk makkelijker is het oliën van je houten vloer. Met mijn stappenplan ziet je houten vloer er binnen de kortste keren weer uit als nieuw! Je leest het in Houten vloer olie onderhoud.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER