(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Veelgemaakte fouten bij een doe-het-zelf-traprenovatie

Wanneer je even Googlet op ‘traprenovatie’, ziet het er eigenlijk allemaal zo simpel uit. Even een aantal treden kopen, materiaal regelen en dan doe je die even traprenovatie helemaal op eigen houtje.

Valkuilen

Maar het is niet zo makkelijk als het op de plaatjes misschien lijkt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. En dat is ook het geval bij doe-het-zelf-traprenovaties. Wanneer je een verkeerde zaag hebt, of niet over het juiste gereedschap beschikt om de maten nauwkeurig op te meten, kan het zijn dat je een valse start maakt. En ook bij de keuze voor het materiaal is het belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan.

Doe-je-het-zelf of laat je de traprenovatie over aan de specialist? 

Er zijn ook mensen die geld willen besparen door de traprenovatie uit te besteden. Zij kopen de overzettreden bij ons om vervolgens de installatie te laten uitvoeren door een (goedkoper) klusjesbedrijf. Jammer genoeg maken we regelmatig mee dat mensen die een klusjesbedrijf inschakelen om de treden aan te brengen of op maat te zagen, niet tevreden zijn met het resultaat. Het bedrijf kan het beloofde plaatje niet realiseren, er moeten een aantal treden worden vervangen en uiteindelijk komen wij er alsnog aan te pas om de treden te plaatsen.

Goedkoop wordt in dat soort gevallen duurkoop. Vaak is het daarom verstandiger om er vanaf het begin af aan voor te kiezen om je traprenovatie door een professional te laten uitvoeren. Bij Bas hebben we jarenlange ervaring met allerlei verschillende soorten materialen, trapvormen en accessoires. Wij weten precies welke moeilijkheden er op de loer liggen. En kunnen daar al van tevoren rekening mee houden. Een traprenovatie is voor ons iedere keer weer een mooi project en wij streven er naar om altijd voor tevreden klanten te zorgen, die trots zijn op hun nieuw ogende trap.

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ik wil graag een offerte van dé specialist!