(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

traprenovatie showroom bas van genderen
f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

5 veelgestelde vragen in onze traprenovatie showroom

Je bent er over uit: je gaat je trap renoveren. Je hebt online al inspiratie opgedaan, maar hoe ziet dat er nu uit in het echt? Kom langs in de showroom van Bas! Hier vind je nóg meer inspiratie en alles wat je wilt zien en weten voor jouw traprenovatie. In dit blog beantwoordt Joyce alvast 5 vragen die vaak gesteld worden in de showroom.

1. Welk materiaal is het meest onderhoudsvriendelijk?

Je kunt je trap renoveren met verschillende materialen. Laminaat, PVC of vinyl, het is allemaal even mooi. En ook allemaal onderhoudsvrij! Afhankelijk van hoe ‘een poets’ dat je bent; naast het dagelijks of wekelijks schoonmaken is er verder geen onderhoud nodig. Kies je voor eikenhouten overzettreden, dan adviseren wij je wel om elk jaar de trap opnieuw in de olie te zetten. Door het gebruik van je trap slijt de beschermlaag langzaam en door het opnieuw oliën blijft je trap veel langer mooi. Laat je dit liever door iemand doen die er ook écht goed in is? Hint: ik ken iemand die Bas heet en die wordt er om geroemd :)

2. Wanneer adviseer je een antislipprofiel?

Goede vraag, je wilt natuurlijk niet dat iemand uitglijdt op je trap. Laminaat, PVC en vinyl worden gemaakt met een antislip laag. Je ziet dat niet, dus én mooi én veilig. Een traprenovatie met deze materialen is dus niet alleen makkelijk in onderhoud, maar ook gelijk met antislip. Bij eikenhouten overzettreden adviseren wij wel een antislipprofiel, omdat de delen worden geolied. Maar dat betekent niet dat het meteen niet mooi is. Want we hebben antislipprofielen in meerdere kleuren, zodat ze minder opvallend in een trede verwerkt kunnen worden en helemaal afgestemd op de rest van de gekozen kleuren. Je kunt ze uiteraard allemaal zien in onze showroom.

3. Kan een Z-trap ook bij ons?

Een Z-trap is een trend van de laatste jaren en terecht. Het geeft een hele mooie, moderne look aan je trap. Het goede nieuws is: een Z-trap kan bijna altijd! Een oude trap, scheve trap, ronde trap: Bas kan er in de meeste gevallen wel een Z-trap van maken. Of je moet echt iets heel aparts hebben. Maar dat hebben we nog nooit gezien. Een Z-trap kan wel alleen met eikenhout, maar dan heb je ook wat! En door het gebruik van verschillende kleuren olie, kun je een Z-trap krijgen in elke gewenste kleur. Hoe mooi is dat!

4. Kun je de nieuwe look van de trap ook doorvoeren op de overloop?

Zul je net zien; ziet je trap er na de renovatie weer super strak uit. En dan begin je je te ergeren aan de overloop, de verdieping die grenst aan je trap. Dat kan meestal wel. Het materiaal waarmee de traprenovatie is uitgevoerd, daarmee kunnen we ook de aangrenzende vloeren doen. Alle materialen en kleuren die Bas hiervoor kan gebruiken zijn te zien in de showroom.

5. Is er ook koffie in de showroom?

Vragen mensen dit echt? Is dit een top-5 vraag? Nee, natuurlijk niet. Maar je krijgt het natuurlijk wel! In onze showroom laat ik je graag alles zien, want je zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden die er zijn. Alle materialen, alle kleuren, trapleuningen, antislip, verlichting en nog veel meer. Het enige dat ik niet kan beloven is dat je Bas zelf ook ziet. Want die is eigenlijk altijd wel ergens mensen blij aan het maken met een vernieuwde trap of vloer. Maar kies jij voor een mooie traprenovatie? Grote kans dat je hem dan alsnog ziet :)

Kom langs in onze traprenovatie showroom om je te laten inspireren!  

Maak nu je afspraak.

traprenovatie showroom anti slip
traprenovatie showroom bas van genderen
traprenovatie showroom
traprenovatie showroom