(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (3).jpg

Vloer kleuren

De keuze voor een nieuwe afwerking is niet alleen bepalend voor de sfeer in huis. Ook voor de verdere inrichting is je vloer een toonaangevend onderdeel. De nieuwe kleur of het nieuwe materiaal zal in lengte van jaren immers een groot deel van de uitstraling van je interieur bepalen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed op elkaar uit. En de kleur die je kiest voor de vloer, maar ook het plafond en de muren, hebben optisch een groot effect op hoe je de ruimte ervaart. Het kan een kamer groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of warmer maken.

Heb je donkere kleuren op de muur, en vind je dat de ruimte wel wat lichter mag ogen, dan kun je kiezen voor een lichte vloer. Een lichte vloer reflecteert namelijk licht, waardoor je de ruimte lichter maakt en groter laat lijken. Kies je voor een donkere vloer, dan is dat de ideale basis om contrasten te creëren. Je kunt dan de muren een lichte kleur geven en de rest van de ruimte aankleden met andere donkere kleuren in de vorm van accessoires.

Om zowel je vloer als je meubilair goed tot zijn recht te laten komen, is het verstandig ervoor te zorgen dat de kleur van je vloer minimaal twee tinten lichter of twee tinten donkerder is dan de kleur van je meubels. Een blanke, eikenhouten vloer past bij meubilair van een donker houtsoort, zoals wengé of noten. Maar ook bleke, witgelakte meubels komen hierbij uitstekend tot hun recht. Kies je voor een vloer en meubilair in dezelfde kleur dan raden wij je aan een vloerkleed in een contrasterende kleur op de vloer te leggen.

vloerenkleuren1.jpg

Niet onbelangrijk: de kleuren dienen puur en alleen ter indicatie. Voor het kiezen van de kleur ben je hartelijk en geheel vrijblijvend welkom in onze showroom. Daar hebben wij wel meer dan 40 kleuren waaruit je een keuze kan maken. Momenteel zijn vooral de lichte natuurlijke tinten en de white- en greywash erg populair. 

Kom eens een kijkje nemen! Het kopje koffie staat al klaar.

Waar vind ik jullie showroom?

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (43).jpg