(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');
leerbanner.jpg

Trap bekleden met leerlook

Er is een nieuwkomer onder de trapbekleding: leerlook!

Ben je op zoek naar een trap die zowel stoer en tijdloos, als elegant en strak is? Zoek niet verder! Een trap bekleed met leerlook voldoet aan al je wensen. En wat wij bij Bas nou zo gaaf vinden aan deze look, is dat je trap een ruig uiterlijk krijgt wat ook zo kenmerkend is voor echt leer.

Leerlook vinyl overzettreden

Je trap bekleden met leerlook kan in verschillende uitvoeringen vinyl overzettreden. Vinyl is een oersterke kunststof met als mooiste eigenschappen dat het materiaal geluiddempend is, zacht en warm aanvoelt onder je voeten en ook nog eens vochtbestendig en makkelijk schoon te maken is.

Doordat Bas overzettreden over je bestaande trap plaatst, komt er geen helse verbouwing aan te pas. Je weet wel: zo eentje met veel sloopwerk, puin, stof en alle andere bijkomende schade. ’s Ochtends neem je afscheid van je oude trap, om aan het eind van de dag je nieuwe trap te kunnen bewonderen.

leer1.jpg

Stijlvol

De trap die je op de foto’s ziet is bekleed met geschubd leerlook in de kleur greige. Mooi hè! Het ruwe en stoere oppervlak in combinatie met de warme kleur van de verlichting en de trapleuning uitgevoerd in vierkant RVS is erg stijlvol!

Wil je de leerlook zelf zien en voelen? Dat vindt Bas volkomen normaal! Vereer ons met een bezoekje aan onze showroom.

Laat je ons wel even weten wanneer je langskomt? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Wat kost een leerlook traprenovatie?

leer2.jpg
leer3.jpg