(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (44).jpg

Trap bekleden met leerlook

Er is een nieuwkomer onder de trapbekleding: leerlook!

Ben je op zoek naar een trap die zowel stoer en tijdloos, als elegant en strak is? Zoek niet verder! Een trap bekleed met leerlook voldoet aan al je wensen. En wat wij bij Bas nou zo gaaf vinden aan deze look, is dat je trap een ruig uiterlijk krijgt wat ook zo kenmerkend is voor echt leer.

Leerlook vinyl overzettreden

Je trap bekleden met leerlook kan in verschillende uitvoeringen vinyl overzettreden. Vinyl is een oersterke kunststof met als mooiste eigenschappen dat het materiaal geluiddempend is, zacht en warm aanvoelt onder je voeten en ook nog eens vochtbestendig en makkelijk schoon te maken is.

Doordat Bas overzettreden over je bestaande trap plaatst, komt er geen helse verbouwing aan te pas. Je weet wel: zo eentje met veel sloopwerk, puin, stof en alle andere bijkomende schade. ’s Ochtends neem je afscheid van je oude trap, om aan het eind van de dag je nieuwe trap te kunnen bewonderen.

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (17).jpg

Stijlvol

Bij Bas hebben we verschillende lederlook series. Een robuuste lederlook, welke een ruwe, stoere uistraling geeft. En een fraaie, chique lederlook. Als je deze combineert met een warme kleur verlichting en een zwart stalen trapleuning is dat erg stijlvol!

Wil je de leerlook zelf zien en voelen? Dat vindt Bas volkomen normaal! Vereer ons met een bezoekje aan onze showroom.

Op vrijdag en zaterdag loop je bij ons binnen zonder afspraak. Overige dagen zijn mogelijk op afspraak. 

Wat kost een leerlook traprenovatie?

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (64).jpg