(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Trap opknappen

Heb je dat ook, dat je het binnen fijn wilt maken als die mooie zomer eenmaal voorbij is? Dat het begint te kriebelen om te ‘cocoonen’ zoals dat zo mooi heet. Dat knusse, dat gevoel van thuiskomen omarmen zodra je de voordeur open doet. Lekker is dat hè! Totdat… Je oog valt op je houten trap, want laat dat - zoals in zoveel huizen - nou het middelpunt zijn van de entree, hal of gang, zo je het noemen wilt. En die houten trap, nou, die kan wel een opknapbeurt gebruiken. Say no more! Bas hier. Ik zit handenwrijvend en boordevol ideeën om die klus te klaren. Komt ‘ie:

Houten trap opknappen

Wat een eer! Je trap is gepromoveerd tot bovenaan de maak-van-mijn-huis-een-fijn-thuis wensenlijst. Daar ga je geen spijt van krijgen, beloofd. Zelf je trap opknappen? Klik dan hier, dan help ik je op weg met de veelgemaakte fouten bij een traprenovatie. Die doe-het-zelf valkuilen, daar trap jij niet in (graag gedaan hoor ;-)).

Je kunt natuurlijk ook denken; waarom zou ik moeilijk doen als ik het Bas kan laten doen.

Trap opknappen ideeën

Je hebt in aanloop naar de traprenovatie vast al heel wat keren gezocht op Pinterest met de zoekterm ‘trap opknappen ideeën’ en er is vast genoeg gepind waardoor je nu een bord tjokvol ideeën hebt. Top! Dan vertel je Joyce, onze mooi-maker, over je wensen en ideeën. Laat het maar aan haar over om daarmee samen met jou aan de slag te gaan om al die ideeën uit te werken tot het droombeeld dat jij hebt van jouw trap.

Trap opknappen tips

Een traprenovatie is niet zomaar iets. Nee, die is heel uitgebreid met daarbij ook alle traponderdelen die ik onder handen neem. Sterker nog; allesomvattend en compleet, dat is de beste beschrijving voor de traprenovaties die ik uitvoer. Dat begint al met het bekleden van je trap met nieuwe overzettreden, waarin je de keuze hebt uit verschillende materialen - zoals eiken hout, laminaat en vinyl - en tal van decors en kleuren. Wel of geen stootborden, een trap met of zonder verlichting, met antislip voor de veiligheid, een trapleuning en / of balustrade in dezelfde stijl. En wat te denken van een trapkast voor extra opbergruimte? De mogelijkheden zijn ein-de-loos om die houten trap van jou om te toveren tot jouw droomtrap.

Trap opknappen kosten

Leuk Bas, dat zo’n beetje alles mogelijk is! Maar daar hangt vast een leuk prijskaartje aan?! Tja, wat kan ik zeggen: kom maar op met je ideeën, dan laat ik je weten wat het kost. Vrijblijvend. Zonder dat je ook maar ergens aan vast zit of dat je na je aanvraag nog maan-den-lang achtervolgd wordt door opdringerige verkopers. Daar heb ik niets mee, voel ik niets voor en is niet des Bas.

Wat wel des Bas is, dat is mensen blij maken. Ben jij de volgende?

Nou, Bas kom maar op dan met die offerte!