(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (31).jpg

Balustrades

Denk je erover om Bas je trap te laten renoveren en heb je een balustrade? Als Bas je trap renoveert, dan kan hij ook de balustrade bij de renovatie betrekken en de stijl laten aansluiten op je nieuwe trap.

Een balustrade die past bij elke woonstijl!

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om de uitstraling van balustrades en het materiaal van de spijlen. Zo heb je bij Bas de keuze uit hout, metaal en smeedijzer en daarbinnen heb je weer een diversiteit aan modellen: rond, vierkant en bewerkte spijlen, om maar eens wat te noemen. En dan heb je ook nog verschillende balusters. Dat zijn de palen die zorgen voor de verbinding met de bovenkant en de onderkant - ook wel boven- en onderregel genoemd - en om die regels op hun beurt weer met elkaar te verbinden, plaats je de spijlen ertussen. Dat alles vormt samen de balustrade.

Wat past bij jouw woonstijl?

Ga je voor een volledig houten balustrade of voor een combinatie van hout en metaal of hout en smeedijzer? Hout heeft een natuurlijke uitstraling en past in ieder interieur. De houten balustrade kan in dezelfde kleur worden geolied als die van je eikenhouten overzettreden die je voor de trap hebt gekozen. Heb je gekozen voor een strakke en industriële uitstraling voor je trap? Dan sluit een zwart smeedijzeren- of metalen balustrade daar naadloos op aan.

balustrade zwart eiken.jpg

Het plaatsen van de balustrade

Dat heeft wel wat voeten in aarde en is precisiewerk zoals we je hierboven al een beetje hebben uitgelegd. Het kost zomaar een dag werk om te plaatsen. Of Bas meer of minder tijd nodig heeft, is natuurlijk ook erg afhankelijk van de lengte van je balustrade.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de investering van een complete traprenovatie? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. De koffie staat voor je klaar!

Offerte-aanvragen

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (30).jpg