(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 330 klantbeoordelingen

Bezoek ons op Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Trap bekleden

“Dus jouw trap kan wel een make-over gebruiken? Maar je weet nog niet wat er allemaal mogelijk is op het gebied van trapbekleding? Lees dan snel verder!

De tijd dat de meeste trappen bekleed waren met vloerbedekking, die hebben we ruimschoots achter ons gelaten. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos: van overzettreden in eikenhout tot laminaat en vinyl. En binnen die drie verschillende soorten trapbekleding heb je ook nog héél veel verschillende kleuren en soorten! Je zou bijna door de bomen het bos niet meer zien, dus daarom vertel ik je graag wat je moet weten over de verschillende soorten bekledingen.

Vinyl trap bekleding dempt het geluid van je voetstappen

Ik ga je eerst even uitleggen wat er bij vinyl trapbekleding allemaal mogelijk is. Bij vinyl kun je kiezen tussen een houtlook, betonlook, marmerlook en leerlook. Er is niet één keuze de beste, het ligt helemaal aan wat jouw smaak is. Elke look heeft zo zijn eigen uitstraling. Betonlook ziet er bijvoorbeeld heel stoer en strak uit, terwijl een marmerlook juist luxe en elegantie uitstraalt. Vinyl heeft als voordeel dat het onderhoudsvriendelijk is, omdat het vochtbestendig en makkelijk schoon te maken is. Ook voelt vinyl warm en zacht aan én is het geluiddempend.

Het onderhoudsvriendelijke van laminaat trap bekleding

Dan naar de laminaat overzettreden. Daarbij heb je – net als bij vinyl - de keuze tussen houtlook en betonlook. Maar denk nu niet dat je dan ook maar twee verschillende looks hebt, want bij houtlook heb je bijvoorbeeld nog de keuze tussen meer dan veertig verschillende structuren en kleuren! Gelamineerde overzettreden gaan tot wel dertig jaar mee en zijn daarom enorm duurzaam. En omdat ik de overzettreden over de oude trap heen plaats, heb je ook nog eens betere geluiddemping en geen last van naden en kieren.

Je trap bekleden: natuurlijk eikenhout!

En tot slot nog de eikenhouten overzettreden. Die zijn, zoals de naam al verraadt, van eikenhout. Een duurzaam natuurproduct met een lange levensduur. Een groot voordeel van eikenhout is dat je de overzettreden meerdere keren kunt schuren en voorzien van een nieuwe afwerklaag. En ook daarbij heb je weer verschillende keuzes. Je kunt eikenhouten overzettreden namelijk laten oliën in maar liefst veertig (!) verschillende kleuren. En ik weet als geen ander: hoe meer keuze, hoe moeilijker. En als je dan ook nog eens bij je keuze moet afgaan op een plaatje op je computer of telefoon, dan valt het al helemáál niet mee.

Maar daar heb ik een oplossing voor bedacht: een showroom!

Je kunt al die verschillende kleuren daar zien en met elkaar vergelijken. Kom naar onze knusse, maar uitgebreide showroom, waar Joyce al je vragen beantwoordt, onder het genot van een heerlijk bakje koffie. Waar wacht je nog op?”

Bel snel voor een afspraak!