(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg
f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Zwarte vlekken uit een houten vloer verwijderen

Oh nee! Er zitten zwarte vlekken in de houten vloer! En nu? Geen nood, Bas hier! Geef je vloer niet op, ik kan hem redden! Ik zou snel verder lezen, dan kom je erachter hoe ik dat van plan ben dat te doen…

De roze olifant in de kamer…

Op een houten vloer wordt geleefd. Niet zo vreemd dat er dan weleens iets op of overheen valt. Maar wat te doen als er blijvende schade is aangericht aan je prachtige houten vloer? Schade in de vorm van een donkere vlek. Zo’n zwarte vlek is als de roze olifant in de kamer, daar kan je niet meer omheen. Een vloerkleed om hem te verbloemen is dan toch ook geen oplossing van blijvende aard.

Hoe krijg je vlekken uit een houten vloer?

Een houten vloer is prachtig in je huis. Een echte sfeermaker. Die ook nog eens intensief gebruikt wordt. Met de juiste behandeling houd je jouw vloer in topconditie. Maar wat nu, als er – zo lijkt het – onherstelbare schade aan je vloer is ontstaan.

Als parketrenovatiespecialist, oftewel: tovenaar met hout - help ik je om de zwarte vlekken in je houten vloer te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nadat ik over de vloer ben geweest, is jouw parketvloer weer zo goed als nieuw.

Een tip van de parketvloer-kenner

Ga niet zelf in de weer met - voor hout vaak agressieve - huis-, tuin- en keukenmiddelen om te proberen de zwarte vlekken uit je houten vloer te halen. De gevolgen zijn dan vaak niet te overzien, want; een parketvloer reageert daar meestal niet goed op.

Zeg maar dag tegen de vlekken in je houten vloer

Gelukkig ben ik, Bas, er om je te hulp te schieten. Ik pak de vlekken aan bij de bron. Ik stap op mijn Bas-mobiel en begin met het schuren van de houten vloer. Stofvrij welteverstaan. Na het schuren van de vloer start het polijsten, waardoor de krassen – die ontstaan door het schuren – uit de vloer gaan. Het oliën van de vloer is de laatste fase in het proces. Dat doe ik met de olie van Rubio Monocoat. Daarmee geef ik de gewenste kleur aan je houten vloer en tegelijkertijd voorzie ik deze daarmee van een beschermlaag. Het eindresultaat liegt er niet om, je vloer is weer als nieuw en straalt je tegemoet.

Bas, kan dit ook bij lichte vlekken in een houten vloer?

Dat zwarte vlekken in een houten vloer vervelend zijn is wel duidelijk. Maar witte vlekken in een houten vloer zijn ook een storende factor. Vooral in het zonlicht komen deze lichte vlekken in de spotlight (wat je juist niet wilt) te staan. Witte vlekken ontstaan onder andere door water. Gelukkig weet ik ook lichte vlekken weg te toveren. Geen vlek is veilig voor Bas, vlekken-verwijderaar!

Bas: de specialist in houten vloer vlekken verwijderen

Bij Bas ben je bij het juiste adres om vlekken te verwijderen uit je houten vloer. Nadat ik over de vloer ben geweest lijkt het net of je houten vloer opnieuw is gelegd! Dat wil je toch?

Met periodiek onderhoud houd je jouw houten vloer in topconditie

En om je vloer stralend mooi te houden, raad ik aan om periodiek onderhoud uit te voeren. Onderhoudtips laat ik bij je achter. Daarmee houd je jouw prachtige houten vloer in topconditie. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op of vraag direct een offerte aan voor het opknappen van jouw houten vloer.

Bas, pak die hardnekkige vlekken aan!

 

Witte vlekken in houten vloer
Vlekken verwijderen uit houten vloer
Vlekken uit houten vloer
Houten vloer vlekken verwijderen
Zwarte vlekken in houten vloer
Zwarte vlekken verwijderen uit houten vloer