(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (35).jpg

Plinten

Bij het inrichten van je huis, begin je met de wanden en de vloeren. Logisch; dat bepaalt voor een groot deel de sfeer. Maar om een mooie overgang tussen die twee te maken, gebruik je plinten. Daarom zeggen we bij Bas ook weleens dat plinten je interieur compleet maken.

De kleurencombinatie van plint en vloer speelt een belangrijke rol. Een vloer lijkt groter als er staande, houten plinten worden geplaatst. Tegenwoordig wordt de vloer echter veel met (witte) MDF-plinten afgewerkt. Als de plinten dezelfde kleur hebben als de muren, lijken de muren namelijk hoger. Op deze manier blijft de vloer de vloer en de muur de muur.  

Je kunt uit verschillende soorten voorgelakte MDF-plinten kiezen. Na het plaatsen van de plint kun je ze zelf aflakken in een kleur naar keuze.

Ik wil mijn interieur compleet maken! 

plinten1.jpg