(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 330 klantbeoordelingen

Bezoek ons op Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Trap vernieuwen?

Je beseft het niet altijd, maar een trap is een heel belangrijk onderdeel van je huis. Het is meestal zelfs het onderdeel waar je dagelijks het meeste gebruik van maakt. Dat-ie dan op een gegeven moment aan vernieuwing toe is, is eigenlijk niet meer dan logisch.

Bijvoorbeeld wanneer je een dik loopspoor in de verflaag of de vloerbedekking hebt. Of wanneer de trap kraakt. Wist je dat dat komt doordat de treden zijn losgeraakt van de zijkant? Helemaal niet vreemd – dat gebeurt als je er vaak gebruik van maakt - maar zorg wel dat je de treden op tijd opnieuw vast laat schroeven.

Dichte trap maken

Of wanneer er sprake is van gezinsuitbreiding. Geweldig, van harte gefeliciteerd! Voor de veiligheid van je kind kun je erover nadenken om je open trap dicht te laten maken.

En tenslotte moet het natuurlijk ook nog eens mooi zijn! Je trap zorgt voor de uitstraling van je huis. Maar daarom is het ook het onderdeel dat het snelste uit de toon valt, wanneer bijvoorbeeld de rest van je meubels een andere uitstraling hebben gekregen. Doodzonde natuurlijk.

Trap renoveren

Je begrijpt; er zijn veel verschillende redenen te bedenken om te kiezen voor traprenovatie. Je trap vernieuwen of renoveren is alleen niet iets dat je even zelf op je vrije zaterdagmiddag doet. Het is belangrijk om van tevoren goed te weten wat precies het probleem is. En ook hoe je dat het beste kunt oplossen. En laat ik daar inmiddels al behoorlijk wat jaren ervaring in hebben. Ik weet hoe ieder materiaal op bepaalde behandelingen reageert. En alles netjes opgeruimd achterlaten? Dat is bij mij de gewoonste zaak van de wereld. Ik zorg dat het allemaal goed komt, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Bas is in de regio Den BoschZaltbommel, Breda, Rosmalen en Vught dé specialist voor traprenovatie. Uiteraard ben je altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd geworden naar mijn diensten?

Vraag offerte aan