(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (21).jpg

Antislip

Je kent het vast wel. Je loopt op je gladde sokken de trap af met een grote wasmand in je handen en ineens lijkt het of de wereld onder je voeten vandaan verdwijnt. Uitglijden op de trap. Jaarlijks glijden talloze mensen uit op de trap. En in veel gevallen zou dat eenvoudig te voorkomen zijn geweest door een antislipprofiel.

Antislip is in vier kleuren beschikbaar. Zwart, bruin, beige of grijs.

Wil je hem juist op laten vallen? Of liever niet?


Zo kun je bijvoorbeeld een grijs geoliede trede combineren met een grijs antislipprofiel. Op die manier zie je hem nagenoeg niet. Maar je heb wel de veiligheid.

Het antislipprofiel is gemaakt van rubber en loopt over de gehele trede in de breedte. Bij vinyl, laminaat en pvc is het antislip verwerkt in het decor, waardoor ook de onderhoudsvrije traptreden ervoor zorgen dat je niet uit kunt glijden.
Veiligheid voor alles!

Veiligheid voor alles: ik wil antislip!

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (10).jpg