(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');
bordestrapbanner.jpg

Bordestrap

Heb je een trap met halverwege een rustpunt ofwel plateau? Dan heb je een zogenoemde bordestrap. Naast een tussenbordes kan het ook zijn dat je trap boven en/of onder een afstapbordes heeft. Trappen zijn er werkelijk in allerlei soorten en maten. Vertoont je huidige trap slijtage of ben je uitgekeken op z’n looks? Bas weet daar - door zijn jarenlange ervaring - wel raad mee!

Bas houdt wel van een uitdaging!

Dat Bas geen enkele uitdaging uit de weg gaat, zie je op de foto’s hiernaast; een bordestrap voorzien van nieuwe eikenhouten overzettreden en witte zijwangen en stootborden. De uitdaging zat ‘m niet zozeer in het bordes, maar wel in het plaatsen van de vierkante spijlen in de balustrade. Een uitdaging, maar wel eentje met een fanBAStisch eindresultaat!

bordestrap1.jpg

Materiaalkeuze en traponderdelen

Je traprenovatie begint met de keuze van het materiaal. Vandaag de dag kun je naast eikenhouten overzettreden ook kiezen voor kunststof zoals laminaat en vinyl. En voor welk materiaal je ook kiest, ze zijn leverbaar in vele trendkleuren en looks zoals marmer, beton en leer.
Zo kun je ervoor kiezen om naast je bordestrap ook de balustrade en trapleuning een make-over op maat te geven. En wat dacht je van veiligheid voor alles met een verlichte trap en antislip? Ook dán is Bas je man!

Vraag vandaag nog je offerte aan met de handige offerte-tool.

Ik wil een offerte!

bordestrap2.jpg