(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (1).jpg

Bordestrap

Heb je een trap met halverwege een rustpunt ofwel plateau? Dan heb je een zogenoemde bordestrap. Naast een tussenbordes kan het ook zijn dat je trap boven en/of onder een afstapbordes heeft. Trappen zijn er werkelijk in allerlei soorten en maten. Vertoont je huidige trap slijtage of ben je uitgekeken op z’n looks? Bas weet daar - door zijn jarenlange ervaring - wel raad mee!

Bas houdt wel van een uitdaging!

Dat Bas geen enkele uitdaging uit de weg gaat, zie je op de foto’s hiernaast; een bordestrap voorzien van nieuwe eikenhouten overzettreden en witte zijwangen en stootborden. De uitdaging zat ‘m niet zozeer in het bordes, maar wel in het plaatsen van de vierkante spijlen in de balustrade. Een uitdaging, maar wel eentje met een fanBAStisch eindresultaat!

bordestrap1.jpg