(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (8).jpg

Trapleuningen

 

Je trap is pas echt af met een mooie trapleuning. Bij Bas hebben wij enorm veel keuze en voor iedere trap hebben wij wel een passende leuning. Of je nou een leuning zoekt die precies past bij de traptreden of juist van een afwijkend materiaal; het kan allemaal!
Om je leuning perfect te laten aansluiten op de trap, kunnen wij deze op maat maken zodat ze meeloopt met de glooiing van de zijwangen.
We hebben ze van eikenhout, RVS of zwart staal en ook qua accenten kun je alle kanten op. Door voor afwijkende leuninghouders te kiezen krijg je een totaal ander effect. Zo kun je verschillende materialen mooi combineren.

Een trapleuning is er eigenlijk niet alleen voor de uitstraling, de reden waarom trappen worden voorzien van een leuning is natuurlijk de veiligheid. En ook dat zit helemaal snor bij ons! Onze leuningen zorgen voor jarenlang gemak en veiligheid.
Dat geldt ook voor de leuninghouders, een belangrijk element in de veiligheid van een trapleuning. Deze hebben we in verschillende materialen en ze hebben allemaal hun eigen, unieke uitstraling. Zo kun je kiezen voor RVS, aluminium, (zwart) staal en smeedijzer. Of laat de leuninghouder spuiten in de door jouw gewenste RAL-kleur. Keuze te over!

Ik wil een leuning die past bij mijn trap

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (10).jpg