(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Openingstijden showroom : vrijdag 10.00-19.00uur + zaterdag 10.00-16.00uur Tel: 0418 - 20 20 06

kleurenbanner.jpg

Oliën van je trap

De eikenhouten overzettreden worden vooraf in onze werkplaats in de door jouw gekozen kleur geolied. Op de dag van plaatsing is de olielaag dus volledigheid uitgehard en doorgedroogd. Super handig, want zo kun je de trap aan het einde van de montagedag gewoon belopen.

Om er zeker van te zijn dat je een kleur kiest waar je blij van wordt, adviseren wij je vriendelijk om de kleur uit te komen kiezen in onze showroom.

Om je trap het beste tot zijn recht te laten komen, werkt Bas het liefst met de olie van het merk Rubio Monocoat. Dit is een olie die op alle houtsoorten gebruikt kan worden en vaak wordt toegepast in openbare gebouwen, winkelruimtes en kantoorpanden.

Doordat deze olie gemengd wordt met een tweede component, een verharder, krijgt de vloer of trap een hele goede, natuurlijke en zeer bestendige afwerklaag. Als de olie droog is, is de vloer of trap water- en hittebestendig. Er mag dus gewoon in huis worden geleefd. 

De olie geeft een matte beschermlaag, waardoor het de natuurlijk uitstraling van het hout verrijkt. Rubio Monocoat is een eenlaagssysteem, waardoor kleur en bescherming in één enkele laag worden aangebracht. De olielaag zorgt ervoor dat alle houtporiën afgesloten worden en daardoor kunnen vloeistoffen en vuil niet in het hout trekken.

Het heeft geen zin een tweede olielaag aan te brengen op een oppervlak dat al met olie behandeld is. De tweede laag zal zich namelijk niet meer binden.

Het is natuurlijk belangrijk dat je de trap ook goed onderhoudt om er zo lang mogelijk mee te kunnen doen. Wij laten daarom altijd een flacon zeep en een uitgebreide onderhoudswijzer achter, zodat je er alles aan kunt doen om je trap mooi te houden. 

Ik kom naar de showroom!

canvas_8813b921b08bc2c47f7edbac2df76496.jpg
waalwijk3.jpg
olien4.jpg