(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (19).jpg

Traponderdelen

Niet alleen de overzettreden maar zeker ook de traponderdelen maken van je trap een ware blikvanger! Van verlichting en een trapleuning in dezelfde uitvoering als de traptreden, tot aan een op maat gemaakte trapkast en een traphekje.

Sommige traponderdelen zijn er ook voor je eigen veiligheid en die van kinderen. Zo voorkom je uitglijders met een antislipprofiel en behoed je kids voor een valpartij door een traphekje te plaatsen.

Heb je de trap in de gang? Vaak is het daar donker en dan kan verlichting in je trap of trapleuning zorgen voor wat sfeer.

Traponderdelen mogen dan een functie hebben; het oog wil ook wat! En daar komt Bas om de hoek kijken. Niet alleen je trap maar ook al deze onderdelen neemt hij maar wat graag onder handen, zodat jouw wens tot leven komt en jij straks elke dag kunt genieten van een schitterend totaalplaatje. Dat is pas wat wij bij Bas een complete traprenovatie noemen!

Neem maar eens een kijkje bij de verschillende traponderdelen om alvast wat inspiratie op te doen. En natuurlijk ben je van harte welkom in onze showroom waar Joyce - natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee - graag naar jouw wensen luistert en je laat zien wat er op het gebied van traprenovatie allemaal mogelijk is.

Wat kost een traprenovatie?