(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');
marmerbanner.jpg

Trap bekleden met marmerlook

Marmer op de trap! Je ziet de marmerlook op steeds meer plekken in huis terug; van je keuken tot aan je badkamer. En bij Bas snappen we wel waarom. De marmerlook is chique en elegant en makkelijk toepasbaar in elke woonstijl; van klassiek tot industrieel. Een lichte kleur overzettrede met marmerstructuur in combinatie met zwarte trapleuningen of balustrade past super binnen de stoere, industriële woonstijl. En ga voor de natuurlijke look door marmer te combineren met hout!

Trap bekleden met marmer versus marmerlook

Echt marmer is een natuurproduct wat erg bewerkelijk is als het gaat om het plaatsen. Zonder de juiste aandacht voor het onderhoud verliest het na verloop van tijd zijn glans en krijgt het een dof aanzien. Dat is niet het geval bij de marmerlook die ten opzichte van echt marmer als grote voordelen heeft dat het minder bewerkelijk en kwetsbaar is, warmer aanvoelt onder je voeten en onderhoudsvriendelijker is, maar zonder dat het zijn luxe uitstraling verliest. En als allergrootste pluspunt kan Bas wel zeggen dat de marmerlook veel vriendelijker is voor je portemonnee. Daarmee is dat ook gelijk de grootste reden waarom echt marmer niet in ons assortiment zit en marmerlook wél!

Traponderdelen

Verlichting, de trapleuning, antislip, een balustrade en ook een traphekje zijn allemaal traponderdelen die Bas in de totale metamorfose mee kan nemen. Want misschien past je oude trapleuning helemaal niet meer bij de nieuwe looks die je voor je trap hebt gekozen of is het trapgat altijd zó onwijs donker en wil je daarom graag sfeerverlichting in de trap of trapleuning. Het zijn allemaal mogelijkheden die Bas graag van tevoren met je bespreekt.

Traprenovatie uitgevoerd in marmerlook

Je trap bekleden met de marmerlook kan met vinyl overzettreden, waarmee Bas je oude trap - in de meeste gevallen - zonder ingrijpende verbouwing in één dag een totale metamorfose geeft. Vinyl is geluiddempend, voelt zacht en warm aan, is vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Dit zijn stuk voor stuk positieve eigenschappen die horen bij deze sterke kunststof overzettreden.

Loop jij al warm voor de marmerlook?

Doe mij een offerte!

marmer1.jpg