(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Oktober woonmaand

Er zijn dit jaar veel dingen anders dan normaal, maar ook in 2020 is de oktobermaand ‘gewoon’ de woonmaand! En dan leg ik je graag uit wat voor trends je volgend jaar kunt verwachten. Altijd handig!

Duurzaamheid speel grote rol bij de woontrends

Net als dit jaar, speelt ook in 2021 het thema duurzaamheid weer een grote rol bij de woontrends. Da’s natuurlijk een breed begrip, maar bij het wonen gaat het dan vooral om de materialen. De ene is bijvoorbeeld meer geschikt om langer te gebruiken dan de ander. Neem een houten vloer, of eiken overzettreden. Die kunnen geschuurd worden en daardoor hebben ze een lange levensduur.

Hout is puur natuur

Hout is sowieso altijd een goeie combinatie met duurzaamheid. Het is een écht, puur natuurproduct en dat geeft van zichzelf een warme sfeer. En wat ook nog mooi is; houtkleuren zijn tijdloos. Ze blijven makkelijk te combineren met andere tinten, dus kunnen ze ook nog eens lekker lang meegaan.

Trends op het gebied van vloeren

En wat zijn dan de trends op het gebied van vloeren? Nou, het was een paar jaar geleden helemaal modern om je vloer zo wit of grijs mogelijk te maken. Maar ja, trends gaan soms net zo snel weer weg als ze gekomen zijn. Niet zo gek dus dat de trend van volgend jaar heel anders is. De houtkleuren zijn nu populair en dat heeft meerdere redenen.

Want niet alleen zijn dat warme en natuurlijke tinten, ze zorgen er ook voor dat er een goede, ‘zachte’ basis is. En die kan dan weer hartstikke mooi gecombineerd worden met andere ‘harde’, ruwe objecten in huis, zoals staal of een trap met betonlook overzettreden.

Dé trends op de trap: marmerlook en leerlook

En over trappen gesproken, daar moeten we het natuurlijk ook even over hebben. Voor een groot deel is de keuze van de kleur van je trap afhankelijk van je vloer. Daar kun je mee spelen door te zorgen voor een groot contrast tussen verschillende materialen. Denk dan bijvoorbeeld aan een betonlook tegelvloer in combinatie met een eiken trap. Of een eikenhouten vloer met een leerlook of marmerlook trap. Die laatste twee looks gaan we komend jaar steeds vaker terugzien in het interieur.

Ook kun je ervoor kiezen om je materiaal te laten verschillen van je kleurkeuze. Een eikenhouten traptrede die zwart wordt geolied is daar een mooi voorbeeld van. Het hout is een ‘zacht’ materiaal, de nerf blijft ook zichtbaar, maar je geeft het wel een ‘harde’ kleur. Zulke combinaties maken van je trap een échte eyecatcher!

Showroombezoek

Kortom; er is ontzettend veel mogelijk en daar help ik je natuurlijk graag bij verder. We hebben een showroom met daarin een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen op het gebied van trappen en vloeren. Wil je die een keer met eigen ogen zien? Dat kan! Maak even een afspraak met ons en kom gezellig een keer – coronaproof - bij ons langs.

Ik wil een coronaproof afspraak