(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Wat kost een traprenovatie?

Bas levert altijd kwaliteit. Is trots op zijn service. En neemt de klant alle zorgen uit handen. Bovendien is Bas altijd eerlijk en transparant naar zijn klanten toe. Jij wil immers graag weten of je de juiste kwaliteit voor een mooie prijs krijgt. Bas legt dan ook graag uit hoe die prijzen tot stand zijn gekomen. Bijvoorbeeld bij de traprenovatie. Er zijn daarin zo ontzettend veel verschillende opties en prijzen, dat Bas het zich best kan voorstellen als je heel even door de bomen het bos niet meer ziet (of misschien is ‘door de treden de trap niet meer zien’ nog wel toepasselijker). Geen zorgen! Hieronder leggen we uit hoeveel variaties er mogelijk zijn wanneer je jouw trap van een nieuwe look wil voorzien.

Soort trap 

Allereerst is de vorm en de hoogte van de trap belangrijk. Is het een rechte of een draaiende trap? Gesloten of open? En van hout of beton? Wanneer hij dat weet, laat Bas je graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om jouw ‘oude’ trap er weer als nieuw uit te laten zien. Denk daarbij aan de trapbekleding. Deze kan flink variëren. Eikenhout is bij Bas het meest gangbaar, maar ook daarin zijn er weer meerdere keuzes, bijvoorbeeld qua dikte. De dikte van de toplaag van het eiken is bepalend voor hoe vaak je deze kunt schuren en dus ook voor hoe lang de trap mee gaat. Behalve de dikte kun je uiteraard ook de kleur van de afwerking zelf bepalen. Een eikenhouten toplaag kan in wel veertig (!) verschillende kleuren worden geolied, dus het zou razend knap zijn als jouw favoriete kleur daar niet tussen zit. Behalve eikenhout maken we ook gebruik van laminaat, PVC of een vinyl betonlook en bij de laatstgenoemde variant zijn inmiddels ook al dertig verschillende kleuren mogelijk.

Eindeloze mogelijkheden

Op het moment dat jij de keuze voor een bepaalde look hebt gemaakt, kun je er aan denken om de trap nog een finishing touch te geven met bijpassende onderdelen of accessoires. LED-strips onder de treden, spotjes in de zijwang, spotjes in de trede, lange LED-strips in de achterzijde van de leuning; het zijn allemaal manieren om van je trap een pronkstuk te maken. Ook met de leuningen en de stootborden en zijwangen is er van alles mogelijk, maar daarover vertellen we je graag meer aan de telefoon of in onze knusse, maar uitgebreide showroom in Nederhemert.

Traprenovatie kosten

Je ziet dus dat de prijs van een traprenovatie van zoveel factoren afhankelijk is. Geef daarom aan wat je voorkeuren zijn in onze handige offerte tool en binnen 1 werkdag sturen we jou wat het gaat kosten. Twee zekerheden die Bas je geeft: topkwaliteit en een scherpe prijs!

 

Laat maar eens zien die handige offerte tool!