Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Onze projecten

Benieuwd geworden naar ons werk? Hieronder vind je een aantal projecten die we met veel plezier hebben gedaan en waar we trots op zijn. In onze showroom kunnen we je nog veel meer voorbeelden laten zien. Of je nou op zoek bent naar een andere kleur voor je eikenhoutenvloer in Zaltbommel, een traprenovatie in Waalwijk of een vloerrenovatie in Utrecht, wij helpen je graag! Hier alvast wat inspiratie:

Betonlook traprenovatie in Gemert

Deze zwartgelakte trap in het Brabantse Gemert kon wel een opfrisbeurt gebruiken. De treden werden voorzien van PVC betonlook overzettreden. De antisliplaag is verwerkt in het betonlookdecor. De stootborden en de zijwangen zijn bekleed met wit plaatmateriaal. De entree heeft een veel modernere en frissere uitstraling gekregen. '100% tevreden', zoals de klant het zelf zei.  

Parketrenovatie Veghel


Deze klant in Veghel had een openhaard tegen een blinde muur staan. De muur is weg en er zijn tuindeuren voor in de plaats gekomen. Wij hebben hetzelfde hout erbij gezocht als de rest van de vloer, de gehele vloer geschuurd en geolied in een naturelle kleur van Monocoat. En strakke witte plinten geplaatst. Je kent het niet meer terug!

Traprenovatie Amersfoort

De familie van Diermen wilden een eikenhouten trap met antislip. De huidige trap kon wel een opknapbeurt gebruiken. Ze wilde graag een iets afwijkende, maar natuurlijke eikenhouten kleur én een vleugje grijs, zodat het mooi aansluit bij de andere kleuren in de woning.

Vergeeld eikenhouten vloer in de whitewash

Deze vergeelde, gelakte eikenhouten vloer hebben wij omgetoverd naar een moderne, matte, whitewash vloer met strakke, witte plinten. 

Eiken trap Utrecht

Eiken trap Utrecht
eikentrap Utrecht eiken trap met zijwangen in utrecht

Je kent ze vast wel? Van die oude, versleten trappen in historische panden. Misschien ben je zelf de trotse eigenaar van zo'n historisch pand? In Utrecht mochten wij een hele oude, versleten trap opknappen in een historisch pand. De eigenaren zijn ontzettend blij met het eind resultaat!

Van vurenhoutentrap naar eikenhoutentrap in Hoef en Haag

vurentrap naar eikentrap hoef en haag

vurentrap naar eikentrap
trap in hoef en haag

In Hoef en Haag deden wij een traprenovatie in een nieuwbouwhuis. Ze hadden een vurenhouten witgelakte trap, zoals vaker voorkomt in nieuwbouw huizen en deze slijten snel. De nieuwe trap moest lijken op een compleet nieuwe eikenhoutentrap, daarom is er gekozen voor eikenhouten stootborden. In een natuurlijke eikenkleur die heel goed aansluit bij de huidige leuning. En zeg nou zelf: dit ziet er toch veel beter uit?

Parketrenovatie in Den Bosch

Deze vergeelde, versleten eikenhouten planken vloer hebben wij geschuurd en voorzien van een donkergrijze, matte 2 componenten olie. Het huis kreeg een totaal andere uitstraling door deze moderne kleur die veel beter past bij de nieuwe meubelen.  

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER