(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Parket reparatie tips

Het einde van een reeks donkere maanden is in zicht. Maanden waarin we veel in huis doorbrachten. Met als logisch gevolg dat dingen je zijn gaan opvallen. Zoals je houten vloer die lijkt op een grote picasso, compleet met krassen, groeven en andere beschadigingen. En die kleur waar je eens zo weg van was die staat je nu tegen. Tijd om dat varkentje (njah, je parketvloer dan) eens te wassen. Vind je niet? Als een goed begin van een nieuw jaar. Schoonschip maken. Als blij-maker. Dan ben ik er: Bas, de mooi-maker van je houten dankzij mijn jarenlange ervaring in parket reparatie.

Je parketvloer repareren

Ik weet niet hoe jij dat ervaart, maar ik voel het voorjaar na 1 januari toch echt een stuk dichterbij komen. Het is buiten dan wel donker, vaak koud en nat, maar van binnen voelt het al lichter. Ok, ok, tot zover zweverige Bas, beloofd. Je snapt vast wat ik bedoel.

Over je vloer dus. Want daar gaat het tenslotte over, het onderwerp van gesprek. Je parketvloer waar je niet meer zo blij mee bent. Daarin breng ik graag verandering aan. En het mooie daarvan is dat je huidige vloer gewoon kan blijven liggen. Parketvloer reparatie is de perfecte oplossing. Ik geef je vloer als het ware een APK beurt. Fris ‘m op. Lekker duurzaam ook.

Hoe ik parketrenovatie aanpak

Nadat je mij de opdracht hebt gegeven om je parketvloer te repareren zijn er twee dingen die ik van jou vraag, daar komen ze: een nieuwe kleur kiezen voor je vloer en de vloer leegmaken zodat ik er op en eroverheen kan met alles wat ik nodig heb om ‘m een nieuwe look te geven.

Je houten vloer kleuren

Om je te helpen bij aan het antwoord op mijn eerste vraag, staat Joyce voor je klaar in onze showroom. Daar laat ze je graag zien uit welke kleuren je de keuze hebt. De kleur van je houten vloer moet natuurlijk wel bij je interieurstijl passen. En Joyce is daarvoor dé aangewezen persoon om je te helpen met het maken van de juiste keuze. En die keuze, kan ik je alvast verklappen, die is reuze. Nee, dat zeg ik niet om je af te schrikken of om je kleurstress te bezorgen hoor. Wel om je aan het denken te zetten. Want je vloer voorzien van een nieuwe kleur, dat is niet iets wat je jaarlijks (of vaker) laat doen.

De dag waarop je houten vloer er weer als nieuw uit komt te zien

Dan breekt de dag aan dat ik bij  je op de stoep sta. Wat al voor dag en dauw is (dan weet je het maar vast ;-)). Ik klim op mijn Bas-mobiel om je houten vloer stofvrij te schuren, het pad als het ware te effenen. Na het schuren - en eventuele reparaties aan je parketvloer - is het tijd om de vloer te oliën in de door jou gekozen kleur. Hiermee zorg ik ervoor dat je houten vloer de gewenste kleur krijgt en tegelijk ook weer goed beschermd is. Er weer als nieuw uit ziet.

Of parketvloer reparatie een echte blij-maker is? Als ik af ga op wat mijn klanten vertellen, dan kan durf ik daar volmondig ‘zeker weten!’ op te antwoorden.

Wil je mij als mooi-maker voor je parketvloer inschakelen? Neem dan zeker contact met me op.

Bas, maak mij blij!