Tel: 0418 - 20 20 06 

Showroom uitsluitend op afspraak   

Parketrenovatie


Een houten vloer past in praktisch ieder interieur. Toch kan het zijn dat je uitgekeken raakt op je vloer. Of dat hij na verloop van tijd slijtage gaat vertonen.

Bij Bas hebben we inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd in het renoveren van houten vloeren en parket. Een parketvloer gaat jaren mee, maar toch is de kans op schade onvermijdelijk. Je moet tenslotte leven in je huis! En bij intensief gebruik van je parketvloer ontstaat er na verloop van tijd slijtage. Of je nu wilt of niet. Het verplaatsen van tafels, stoelen of ander meubilair het is allemaal volstrekt logisch dat het gebeurt, maar je houten vloer heeft het liever niet.

Bas heeft een perfecte oplossing! In plaats van het aanschaffen van een compleet nieuwe vloer kun je er ook voor kiezen de oude vloer een opknapbeurt geven. Bas heeft zich gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren en parket.Door het stofvrij schuren van de vloer verdwijnt niet alleen de bestaande afwerklaag en maar ook alle krasjes, deukjes en andere slijtagesporen. Je parketvloer is weer als nieuw! 

En vervolgens kun je de vloer weer afwerken zoals je het zelf wilt. Zo tover je een vergeeld en glanzend parketvloer binnen een mum van tijd om naar een moderne, matte white- of greywash vloer.  Om maar een voorbeeld te noemen. Na de renovatie ziet je huis er compleet anders en fris uit, en is de oude houten vloer niet te onderscheiden van een nieuwe.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom dan kunnen we je er nog veel meer over vertellen!

Ik wil graag meer informatie over parketrenovatie!

vloerrenovatie

parketrenovatie

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER