(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parketrenovatie

Houten vloeren behoeven na enige tijd parketrenovatie om de vloer mooi te houden. Een houten vloer past in praktisch ieder interieur. Toch kan het zijn dat je uitgekeken raakt op je vloer. Of dat hij na verloop van tijd slijtage gaat vertonen waardoor renovatie van je parketvloer aanbevolen wordt.

Waarom parketrenovatie?

Bij Bas hebben we inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd in het renoveren van houten vloeren en parket. Een parketvloer gaat jaren mee, maar toch is de kans op schade onvermijdelijk. Je moet tenslotte leven in je huis! En bij intensief gebruik van je parketvloer ontstaat er na verloop van tijd slijtage, waardoor renovatie van het parket na enkele jaren wenselijk is. Of je nu wilt of niet. Het verplaatsen van tafels, stoelen of ander meubilair het is allemaal volstrekt logisch dat het gebeurt, maar je houten vloer heeft het liever niet.

Professionele parketrenovatie door Bas van Genderen

Bas heeft een perfecte oplossing! In plaats van het aanschaffen van een compleet nieuwe vloer kun je er ook voor kiezen de oude vloer een opknapbeurt geven. Bas heeft zich gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren en parket. We bieden zeer professionele parketrenovatie dankzij jarenlange ervaring.

Renovatie op maat: hoe gaan we te werk?

Parketrenovatie verzorgen wij op maat, omdat iedere vloer weer anders is, evenals eventuele beschadigingen. Maar in de basis bestaat de renovatie van een houten- of parketvloer voornamelijk uit terugkerende werkzaamheden.
Door het stofvrij schuren van de vloer verdwijnt niet alleen de bestaande afwerklaag, maar ook alle krasjes, vlektjes, deukjes en andere slijtagesporen. Je parketvloer is weer als nieuw! 

Professionele parketrenovatie door Bas van Genderen

Bas heeft een perfecte oplossing! In plaats van het aanschaffen van een compleet nieuwe vloer kun je er ook voor kiezen de oude vloer een opknapbeurt geven. Bas heeft zich gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren en parket. We bieden zeer professionele parketrenovatie dankzij jarenlange ervaring.

Renovatie op maat: hoe gaan we te werk?

Parketrenovatie verzorgen wij op maat, omdat iedere vloer weer anders is, evenals eventuele beschadigingen. Maar in de basis bestaat de renovatie van een houten- of parketvloer voornamelijk uit terugkerende werkzaamheden.
Door het stofvrij schuren van de vloer verdwijnt niet alleen de bestaande afwerklaag, maar ook alle krasjes, vlektjes, deukjes en andere slijtagesporen. Je parketvloer is weer als nieuw! 

Mogelijkheden voor de afwerking

Vervolgens kun je de vloer weer afwerken zoals je het zelf wilt. Zo tover je een vergeelde en glanzende parketvloer binnen een mum van tijd om naar een moderne, matte white- of greywash vloer. Om maar een voorbeeld te noemen. Na de renovatie ziet je huis er compleet anders en fris uit, en is de oude houten vloer niet te onderscheiden van een nieuwe.

De vloer oliën, kleuren en verouderen 

Om je houten vloer het beste tot zijn recht te laten komen dien je deze te olien. Bij Bas werken we alleen met de allerbeste olie die op alle houtsoorten gebruikt kan worden. Het kleuren van de vloer is zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling van je interieur. Wij adviseren je hier graag in, zodat we samen een perfecte kleur kiezen passend bij jouw inrichting en wensen. 

Klanten vertellen

Ontzettend blij zijn wij met de mooie reacties van klanten als we bij ze langs zijn geweest voor een parketrenovatie. Ben je nou benieuwd hoe onze klanten ons werk ervaren? Kijk zelf maar!

Bezoek Bas van Genderen

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom dan kunnen we je er nog veel meer over vertellen over de renovatie van je houten- of parketvloer.

Stel je liever vooraf  telefonisch of per mail een vraag? Dan kun je hier contact met ons opnemen.

Ik wil graag meer informatie over parketrenovatie!

v-groef uitfrezen Bas van Genderen.jpg
Vloer schuren.jpg
Vloer schuren kant.jpg
Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (1).jpg
Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (27).jpg
Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (26).jpg
Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (39).jpg