(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (16).jpg

Trap bekleden met eikenhout

Ga helemaal los met hout!

Het is een komen en gaan van interieurtrends. Hout is tijdloos, met een warme en natuurlijke uitstraling. Een blijvertje dus! Komt dat even goed uit met Bas zijn voorliefde voor hout.

Traprenovatie

Bij Joyce - in de showroom - begint je traprenovatie-avontuur, waar je welkom bent om de vele mogelijkheden te komen bekijken en ervaren. Het eikenhout kan in veertig (!) verschillende kleuren worden geolied. De olie geeft een matte beschermlaag, waardoor het de natuurlijk uitstraling van het hout verrijkt. En de treden kunnen ook nog worden voorzien van een antislipprofiel. Dat is wel zo veilig! Joyce staat je bij en adviseert je aan de hand van jouw wensen. Een complete traprenovatie betekent immers meer dan alleen ‘kleur’ kiezen.

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (1).jpg

Levensduur en onderhoud

De eikenhouten overzettreden hebben een drager van 12mm. multiplex met daarboven een eikenhout toplaag van 4 millimeter. De overzettreden kunnen in de toekomst altijd nog een keertje worden geschuurd. Daardoor kun je de levensduur van tien tot vijftien jaar verlengen tot ruim dertig jaar!

Als je je trap laat bekleden met eikenhout - een echt natuurproduct - is periodiek onderhoud eens in de 1 à 3 jaar van belang om ervoor te zorgen dat er geen loopspoor ontstaat.

Traponderdelen

Een andere kleur stootbord en zijwangen kunnen zomaar een hele andere uitstraling aan je trap geven. En wat te denken van LED-verlichting en een trapleuning, afgestemd op de door jou gekozen kleur? Een complete traprenovatie betekent bij Bas dat je niet alleen de mogelijkheid hebt om je trap een nieuwe uitstraling te geven, maar hij kan tegelijkertijd die langgekoesterde wens van bijvoorbeeld een op maat gemaakte trapkast in vervulling laten gaan.

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (46).jpg

Aan de slag!

Zo, nu vaststaat hoe jouw nieuwe trap eruit moet komen te zien, gaat Bas aan de slag! Je ziet de ambacht terug in de eikenhouten overzettreden die Bas in zijn werkplaats voor jouw trap op maat maakt. Zijn voorliefde voor hout, de noeste arbeid, het komt allemaal samen in een trap van Bas. Een trap van Bas doet recht aan je interieur!

Offerte aanvragen

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (82).jpg