Tel: 0418 - 20 20 06 

Openingstijden showroom: vrijdag 10.00-19.00uur + zaterdag 10.00-16.00uur    

 

Trap bekleden met eikenhout

Ga helemaal los met hout!

Het is een komen en gaan van interieurtrends. Hout is tijdloos, met een warme en natuurlijke uitstraling. Een blijvertje dus! Komt dat even goed uit met Bas zijn voorliefde voor hout.

Traprenovatie

Bij Joyce - in de showroom - begint je traprenovatie-avontuur, waar je welkom bent om de vele mogelijkheden te komen bekijken en ervaren. Het eikenhout kan in veertig (!) verschillende kleuren worden geolied. De olie geeft een matte beschermlaag, waardoor het de natuurlijk uitstraling van het hout verrijkt. En de treden kunnen ook nog worden voorzien van een antislipprofiel. Dat is wel zo veilig! Joyce staat je bij en adviseert je aan de hand van jouw wensen. Een complete traprenovatie betekent immers meer dan alleen ‘kleur’ kiezen.

Levensduur en onderhoud

Bij eikenhouten overzettreden met een toplaag van 1.5 millimeter, is de stelregel dat ze tussen de tien en vijftien jaar mee gaan. Wanneer je eiken overzettreden met een toplaag van 4 millimeter hebt, is de toplaag nog tweemaal te schuren. Daardoor kun je de levensduur van tien tot vijftien jaar verlengen tot ruim dertig jaar!

Als je je trap laat bekleden met eikenhout - een echt natuurproduct - is periodiek onderhoud eens in de 1 à 3 jaar van belang om ervoor te zorgen dat er geen loopspoor ontstaat.

Traponderdelen

Een andere kleur stootbord en zijwangen kunnen zomaar een hele andere uitstraling aan je trap geven. En wat te denken van LED-verlichting en een trapleuning, afgestemd op de door jou gekozen kleur? Een complete traprenovatie betekent bij Bas dat je niet alleen de mogelijkheid hebt om je trap een nieuwe uitstraling te geven, maar hij kan tegelijkertijd die langgekoesterde wens van bijvoorbeeld een op maat gemaakte trapkast in vervulling laten gaan.

Aan de slag!

Zo, nu vaststaat hoe jouw nieuwe trap eruit moet komen te zien, gaat Bas aan de slag! Je ziet de ambacht terug in de eikenhouten overzettreden die Bas in zijn werkplaats voor jouw trap op maat maakt. Zijn voorliefde voor hout, de noeste arbeid, het komt allemaal samen in een trap van Bas. Een trap van Bas doet recht aan je interieur!

Offerte aanvragen

Trap bekleden eikenhout met verlichting

Eikenhout trap laten bekleden

Bas van Genderen eikenhout trap

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER