(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (2).jpg

Trap bekleden

De keuze van de trapbekleding maakt je trap! Bij Bas houden we van hout! Een duurzaam natuurproduct met een neutrale uitstraling die in maar liefst veertig (!) verschillende kleuren is te oliën.

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (38).jpg

Interieurtrends

Maar… Bas heeft ook oog voor trends en snapt dat wanneer je ergens helemaal hotel de botel van bent, je dat maar al te graag wilt toepassen in je interieur. Traprenovatie is geen bevlieging, het is een project waar je naartoe leeft en wat je - in de meeste gevallen - maar eens in de tien tot vijftien jaar laat uitvoeren.

Dat zette Bas aan het denken: Moet ik dan wel meegaan met deze trends? Het antwoord op die vraag is een duidelijke ‘JA’ gebleken. Beton-, marmer- en leerlook: het zijn - wat Bas betreft - allemaal blijvende trends die je makkelijk kunt toepassen in elk interieur en die ook met je interieur mee kunnen veranderen doordat deze trends in verschillende woonstijlen passen. Daarom heeft Bas ervoor gekozen om naast eikenhout ook overzettreden in laminaat en vinyl in het assortiment op te nemen. 

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (17).jpg

Kenmerken verschillende trapbekleding

Iedere look heeft kenmerken die sprekend zijn voor dat specifieke materiaal. Zo heeft betonlook een heel stoer en strak uiterlijk, staat de marmerlook garant voor luxe en elegantie en is de leerlook niet alleen stoer maar het geeft je trap ook een unieke en chique uitstraling.
Wat voor stijl je ook in huis hebt, van modern, landelijk tot klassiek en van industrieel tot Scandinavisch; Bas heeft bijpassende trapbekleding. Welke look past bij jouw interieur?

Houtlook
Betonlook
Marmerlook
Leerlook

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (37).jpg