(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Eiken Z-trap renovatie Bas van Genderen Den Bosch.jpg
f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Een steile trap veiliger maken

Je trap is de toegangsweg tot de volgende verdieping. In alle rust loop je van boven naar beneden. Heb je haast, dan storm je de trap op en af en sla je hier en daar nog weleens een trede over. En als kind kruip je naar boven en kom je op de billen weer naar beneden geschoven. Heb jij een steile trap in huis, dan zal dit vast allemaal wat behoedzamer gaan. Wil je die steile trap veiliger maken? Dat ben je bij mij, Bas, aan het juiste adres.

Open trap veilig maken

Heb je een open trap en wil je die veiliger maken? Eén van mijn specialiteiten is het dicht maken van een open trap. En ben je op zoek naar een speciale trapstijl, zoals een z-trap of een bloktrap, ook daar draai ik mijn hand niet voor om! 

Als ik een trap onder handen neem dan verricht ik geen half werk, nee, dan pak ik ‘m van de onderste tot de bovenste traptrede helemaal aan. Met nieuwe overzettreden in het door jou gewenste materiaal én in de kleur en het decor waar jij blij van wordt. 

Traponderdelen als oplossing voor je steile trap

Traponderdelen zijn onmisbaar in het veiliger maken van je trap. Zo geeft een trapleuning je houvast, is een balustrade bovenaan je trap een extra veiligheidsmaatregel, geeft antislip op of in de traptreden je extra grip en verlichting verkleint de kans op misstappen en uitglijders in het donker. 

De juiste trapleuning

Een trapleuning is een belangrijk hulpmiddel waardoor je veilig de trap op en af komt. Er zijn veel verschillende materialen, kleuren en stijlen trapleuningen verkrijgbaar. Een trapleuning is dus niet zomaar een eye-catcher, het is een mogelijke valbreker. In ons inspiratiecentrum, oftewel de showroom, staat Joyce voor je klaar om je wegwijs te maken en kennis te laten maken met alle mogelijke soorten en stijlen trapleuningen.

Antislip op de traptrede

Op de trap is een uitglijder zo gemaakt. In het beste geval kom je met de schrik vrij. Antislip zorgt voor meer grip en dus veiligheid. Bij een traprenovatie heb je de keuze uit eikenhout, laminaat en vinyl trapbekleding. In verschillende kleuren en decors. Antislip bij laminaat en vinyl onzichtbaar verwerkt in het decor en in het geval van eikenhouten overzettreden zit deze zicht. Neem eens een kijkje op onze projectenpagina en laat je inspireren! 

Je trap in de spotlight

In het donker een trap op lopen vergroot het risico op ongelukken. Hoe fijn is het dan als ik tijdens de traprenovatie zorg voor een verlichtte trap, dan zie je altijd waar je loopt en stap je er niet snel naast. LED-verlichting in je trap is niet alleen praktisch, maar ook hartstikke sfeervol! 

Balustrade

Beschik je over een balustrade, dan biedt een traprenovatie een uitgelezen kans om deze aan te pakken en te laten aansluiten bij de nieuwe stijl van je trap. Met een breed scala aan materialen, zoals; hout, metaal en smeedijzer, en een diversiteit aan modellen, van rond tot vierkant en bewerkt, zijn de mogelijkheden voor een balustrade die perfect past bij jouw woonstijl eindeloos. Kijk maar eens naar de mogelijkheden. 

Een traprenovatie, binnen één dag is de klus geklaard!
In slechts één dag transformeer ik je steile trap tot een veilige en stijlvolle overgang in je huis. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.

Wil je meer weten over het veiliger maken van je steile trap of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een complete traprenovatie?

Kom maar door Bas met advies en een offerte! 

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (36).jpg
Eiken Z-trap traprenovatie bloktreden overzettreden Ztrap Bas van Genderen.jpg
Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (47).jpg
trap veilig maken met trapleuning
steile trap veiliger maken