(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Traprenovatie: het combineren van stijlen en materialen op je trap!

"Is jouw trap het ondergeschoven kindje in huis geworden? Dan pak ik hem aan en tover ‘m om tot een pronkstuk waar je trots op kunt zijn!

De trap. Niks meer dan een middel om van beneden naar boven te komen en omgekeerd. Toch? Nou… nee. Inmiddels is het juist een essentieel onderdeel van het huis geworden, dat meestal ook nog heel erg in het oog springt. Dat je trap ook een pronkstuk in je woning kan worden; dat weet ik uit ervaring. Van een oude, versleten trap naar een nieuwe trap als stralend middelpunt. Da’s echt een wereld van verschil! Je hele huis krijgt daar een flinke ‘boost’ van. En als je de perfecte combinatie van trapbekleding, trapleuning en misschien ook trapverlichting of antislip-strips maakt, gaat je trap echt deel uitmaken van je hele interieur.

Een trap die bij je past

Maar ja. Dan is de vraag natuurlijk: hoe kun je daar voor zorgen? Hoe kun je de trap naadloos in je huis laten overgaan. Of juist in de schijnwerpers zetten?

En dat is het moment waarop ik om de hoek kom kijken. Want wat je ook voor uitstraling wil; er is geen combinatie die ik niet al eens voorbij heb zien komen. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos. Smaken verschillen en daarom is het belangrijk om te weten welke uitstraling je trap moet krijgen. Wil je een échte eyecatcher? En houd je van gewaagde combinaties? Ga dan voor verschillende stijlen, oftewel mix & match!

Je trap in de populaire industriële look

Zo is één van de populairste looks van dit moment de industriële look. Denk dan aan de combinatie van zwarte stootborden of zijwangen. Als kers op de taart kun je het hele plaatje afmaken met een zwart stalen trapleuning. Ook een trap met beton-, leer-, of marmerlook overzettreden, inclusief een RVS- of zwart stalen trapleuning geven je trap zo’n strakke, moderne uitstraling.

Het warme karakter van eikenhout

Wil je juist een wat warmere trap met een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een eikenhout of houtlook overzettreden in een lichte kleur, met daarbij een eikenhouten trapleuning. Als je je trap in één en dezelfde kleur en materiaal wil, dan kan dat ook! De stootborden en zijwangen kunnen namelijk in hetzelfde materiaal gemaakt worden als de treden. Daardoor wordt het één schitterend geheel.

Je trap als stralend middelpunt

En dan heb je ook nog de verlichting! Ook dat kan een wereld van verschil maken. Wanneer je extra de nadruk wil leggen op je trap en de treden, kun je ervoor kiezen om met verlichting je trap een make-over te geven. En als bijkomend voordeel wordt je trap daardoor ook nog eens een stuk veiliger! Een win-win-situatie, noem ik dat.

Dus wil je je trap in het middelpunt zetten? Met de perfecte combinatie van stijlen, trapleuning en verlichting? Dan wil ik je daar hartstikke graag bij helpen. Neem contact met me op! En dan nemen we samen rustig even door wat er mogelijk is."

Bij Bas over de vloer!