(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Houten vloer renovatie: kan jouw vloer wel wat Bas gebruiken?

Dus jij zoekt iemand die ervoor kan zorgen dat je houten vloer er weer als nieuw uitziet? Goed nieuws! Je hoeft niet verder te zoeken.

Houten vloeren. Je hebt ze in allerlei verschillende soorten, tinten en maten, die ook allemaal hun eigen, unieke uitstraling hebben. Tenminste, dat is zo wanneer de vloer voor het eerst gelegd wordt. Maar na verloop van tijd gaat de vloer er langzaam maar zeker minder mooi uitzien. Logisch ook, een vloer gebruik je natuurlijk iedere dag, de hele dag door. Maar toch, het liefst wil je ervoor zorgen dat je vloer er weer uitziet zoals tijdens de keer dat-ie voor het eerst gelegd werd. Oftewel: je bent op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in houten vloer renovatie.

En dat is waar ik om de hoek kom kijken

Inmiddels mag ik wel zeggen dat ik aardig wat ervaring heb opgedaan met houten vloer renovatie. Zo zijn er verschillende technieken die ik gebruik voor het schuren van je houten vloer. De grote oppervlakken schuur ik met een grote bandschuurmachine, waarna ik de vloer polijst met een roterende machine.

Bas kan toveren met hout!

Behalve het schuren van je houten vloer, kunnen er ook andere dingen nodig zijn waardoor ik bij je langs mag komen voor een houten vloer renovatie. Denk dan aan een vloer die een stuk ‘mist’, omdat er bijvoorbeeld op diezelfde plek eerst een aanbouw, open haard of keuken stond. Dat is hartstikke zonde van je vloer en je wil natuurlijk het liefst dat het gat zo mooi en passend mogelijk wordt opgevuld. En laat ik daar nou wel wat trucjes voor hebben! Ik verwijder eerst altijd een stukje van de bestaande vloer. Dat is nodig om de bestaande vloer naadloos op de nieuwe vloerdelen te laten aansluiten. Wanneer ik de vloerdelen heb besteld – natuurlijk precies in de goede houtsoort en kleur – maak ik ze bij jou thuis helemaal op maat. Om ervoor te zorgen dat het één geheel wordt, schuur ik de vloer. En dan slaan we gelijk twee vliegen in één klap: je vloer ziet er weer uit als nieuw én er is geen verschil tussen de oorspronkelijke vloer en het stuk dat ik heb aangelegd.

Kijk maar eens naar de voor en na foto van de vloer voor de keuken, dan zie je op de voor foto welke vloerdelen ik heb weggehaald om de nieuwe vloerdelen er naadloos op aan te sluiten en zo één geheel te krijgen. En tadaaaa… zie daar de na foto waar de vloeren naadloos in elkaar overgaan.

Je houten vloer kleuren: het geheim van de smid!

En dan nog de kleur! Da’s ook niet onbelangrijk bij je houten vloer renovatie. Want als je vloer versleten is en ik ‘m voor je heb opgeschuurd, is-ie onbehandeld. Dat geeft een heel bijzondere uitstraling aan je vloer en dat is tegenwoordig behoorlijk populair. Mensen vragen dan bijvoorbeeld of ze die kleur van het onbehandelde hout niet kunnen behouden. En ja, dat kan! Je zou misschien denken dat je daarvoor blanke olie moet gebruiken, omdat daar geen kleur in zit, maar nee, zo werkt het niet. Het is juist nodig om een olie met een kleurpigment te gebruiken, om er zo voor te zorgen dat de kleur van het onbehandelde hout behouden blijft.

Kortom; een houten vloer renovatie is niet iets wat je ‘eventjes’ zelf kunt doen. Daar heb je een vakman voor nodig, die precies weet wat er nodig is om de vloer zó te krijgen, zoals jij het wilt. Iemand met jarenlange ervaring, maar die ook weet hoe hij de nieuwste technieken kan gebruiken om van jouw vloer een pareltje te maken.
En die persoon is dichterbij dan je denkt!

Ik kom heel graag langs om je houten vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Ook voor vragen kun je bij mij terecht. Neem dan contact met me op, zodat we samen al jouw wensen kunnen doornemen.”

Kom maar door Bas