(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 338 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (61).jpg

Over Bas

Wij zijn Bas van Genderen parket- en traprenovatie; een familiebedrijf dat bestaat uit jarenlange ervaring met vakmanschap. Vakmensen die weten wat tevredenheid van klanten betekent. En te allen tijde met de grootst mogelijke nauwkeurigheid te werk gaan.

Bas en Joyce van Genderen runnen het bedrijf dat is gespecialiseerd in trappen en vloeren gezamenlijk. Bas richt zich met zijn collega Jan op het uitvoeren van opdrachten. Terwijl Joyce alles achter de schermen, zoals de service en het kleuradvies, verzorgt.

Volgens Bas is dat een combinatie die perfect werkt. Dat vindt Joyce overigens ook.

De keuze van je vloer en trap is bepalend voor de sfeer in huis. Het creëren van een persoonlijke sfeer is alleen niet altijd even eenvoudig. Daarom geven wij je graag advies over de juiste afwerking. Jouw behoeften en wensen staan daarbij voorop. En na afloop voorzien wij je altijd van tips met betrekking tot het onderhouden van je vloer.

Zo heb jij er het langst plezier van. En daar halen wij dan weer de meeste voldoening uit.
We nodigen je dan ook geheel vrijblijvend uit om eens een keertje over de vloer te komen in onze showroom.