(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 240131 Bas van Genderen (16).jpg

Houten vloer reparatie

Een ingrijpende actie in huis - zoals: het verwijderen van je convectorput, hout- of gaskachel, het plaatsen van een aanbouw, een nieuwe keukenopstelling of een nieuwe trap in een andere vorm - heeft gaten geslagen in je houten vloer. Schrijf hem niet af! Wij maken het onmogelijke mogelijk als het op jouw houten vloer aan komt. Daarmee is jouw parketvloer niet afgeschreven. Niet als je Bas over de vloer laat komen, die de kunst verstaat om de vloerdelen aan te helen.

Je houten vloer repareren

Wat een opluchting hè, dat jouw houten vloer niet reddeloos verloren is? Dat je ‘m niet hoeft af te schrijven. En dat Bas je houten vloer kan herstellen. Repareren. Renoveren. Opknappen. Oppeppen. Waardoor de vloerdelen weer naadloos op elkaar aansluiten en jij straks weer kunt genieten van je vloer alsof hij compleet nieuw is gelegd. Allemaal dankzij parket reparatie. Helemaal super, toch!?

 

bas-van-genderen-houten-vloer-repareren.jpg

Beschadiging van je houten vloer herstellen

Door een verbouwing kan het zijn dat vloerdelen niet naadloos meer op elkaar aansluiten. Of herstel is nodig omdat een deel van je vloer is beschadigd door een val-en-stoot ongeluk. Wat de reden ook is en hoe groot de beschadiging in je houten vloer ook lijkt, schrijf hem niet meteen af. Je hebt nog een hulplijn achter de hand. Bas hier!

bas-van-genderen-houten-vloer-na-reparatie.jpg

Houten vloer herstellen

“Je houten vloer is onherstelbaar beschadigd.” “Het is onmogelijk je vloer te repareren.” Je zult het niet snel uit Bas zijn mond horen, want hij houdt wel van een uitdaging. Zeker met hout. Want daarmee kan Bas toveren. Al is het wel wat gewaagd om dat zo te stellig te schrijven. Laten we het er op houden dat er bijna niets is wat Bas er niet mee kan. Wij houden van hout. Ademen het als het ware. Daarom gaan we een uitdaging, als een houten vloer herstellen, niet uit de weg. Nee, die grijpen wij juist met beide handen aan.

Het is een pittige klus, want het is pietje-precies-werk om de juiste plankhoogte, plankbreedte, dikte, houtsoort (met of zonder noesten) te bepalen. Je wilt tenslotte niet dat je het aanhelen van je vloer blijft zien als een bijgelegd vierkantje. Bas verwijdert daarom eerst wat meer vloerdelen rondom de op te vullen gaten, zodat er hele vloerdelen teruggeplaatst kunnen worden. Je leest het: dat precies-op-maat-werk is bij Bas in goede handen.

bas-van-genderen-beschadiging-houten-vloer-herstellen.jpg

Renovatie na reparatie van je houten vloer

Nadat ik de beschadigingen in je houten vloer heb hersteld, kan ik aan de slag met het stofvrij schuren en polijsten van de vloer om deze daarna in de door jou gewenste kleur in de olie te zetten. Rubio Monocoat is de olie die ik voor de afwerklaag gebruik. En die is er in maar liefst veertig verschillende kleuren.

Wil je de kleuren nou in het echt zien, dan nodigen wij je van harte uit om eens langs te komen in onze showroom, waar Joyce je van harte welkom heet.

Nadat we de klus geklaard hebben is je vloer weer één geheel zonder kleur- en glansverschil. En met deze parket reparatie heeft Bas je houten vloer een tweede leven gegeven.

Ik schakel een hulplijn in

bas-van-genderen-houten-vloer-herstellen.jpg
bas-van-genderen-reparatie-houten-vloer.jpg