(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Je visgraat parketvloer weer als nieuw?

Een visgraatvloer is én blijft een ware hit! Jaar na jaar blijft hij de trendlijsten aanvoeren op het gebied van interieur. En heb jij nou ook zo’n visgraat parketvloer, maar is-ie niet meer zo stralend als in het begin? Schrijf ‘m dan vooral niet af!

Als een vis in het water

Na verloop van tijd kan je parketvloer een doffe uitstraling krijgen, kale plekken vertonen of erger nog; beschadigingen hebben opgelopen. Tja, da’s niet zo vreemd! Je vloer is namelijk het meest gebruikte onderdeel in je huis. En kan daarom op een bepaald moment een flinke opknapbeurt gebruiken, zónder dat daarmee het karakter van je prachtige visgraat vloer verloren gaat. Nou, komt dat even mooi uit, want precies bij dát soort klussen voel ik me als een vis in het water.

De beste behandeling voor jouw visgraat parketvloer

Je wilt natuurlijk dat jouw vloer de behandeling krijgt die hij verdient. En da’s hartstikke logisch! Als ik een vloer behandel, schuur ik ‘m eerst met een professionele band- en kantenschuurmachine. En omdat daar een stofzuiger op is aangesloten, komt er niet eens stof vrij bij het schuren. Ideaal, toch? Daarna polijst ik de vloer waardoor de schuurkrassen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

De finishing touch

Wanneer ik de vloer helemaal heb geschuurd en gepolijst, komt de échte renovatie om de hoek kijken. Want welke kleur moet de vloer gaan worden? Dat is belangrijk, omdat je natuurlijk wel wil dat je visgraat parketvloer eruit komt te zien zoals jij het voor ogen hebt.

Voor de afwerklaag gebruik ik de olie van Rubio Monocoat. Je hebt de keuze uit maar liefst veertig verschillende kleuren: van licht tot donker en alles daar tussen in. De olie geeft de vloer een matte beschermlaag én is vrij van vluchtige stoffen. Je hoeft dus niet alle ramen en deuren open te zetten als ik de olie op de vloer heb aangebracht.

En dan mag het resultaat er ook zijn!

Je visgraat parketvloer is echt opgeknapt van de renovatie. Je gelooft je ogen bijna niet, maar hij ziet er echt weer uit als nieuw!

Heb je deze blog gelezen en denk je nu: ‘ik wil ook zo’n renovatie voor m’n visgraat parketvloer binnen hengelen’? Vis dan niet achter het net, maar neem contact met me op. Ik bespreek dan samen met jou al je wensen en kom graag jouw kant op!

Bas, laat mijn visgraatvloer weer stralen!