(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (17).jpg

Traplook bekleden betonlook

Maak van je trap een echte eye-catcher met deze interieurtrend! Betonlook geeft je trap een strakke, stoere en robuuste uitstraling. En daardoor past deze look vrijwel bij alle interieurstijlen: modern, industrieel, landelijk, ... Betonlook is perfect te combineren met andere kleuren en materialen. Of je onderaan je trap nu een whitewash houtenvloer of een antracietkleurige tegel hebt liggen en bovenaan de trap juist weer een andere kleur laminaat: betonlook is de verbindende factor!

Betonlook overzettreden

De betonlook overzettreden zijn geschikt voor zowel de open als voor de dichte trap en is verkrijgbaar in de materialen vinyl, laminaat en pvc. Bas heeft in totaal zo'n 40 verschillende betonlookkleuren van robuuste, gemêleerde tot strakke, egale structuren. Er zit dus altijd wat voor je bij! En weet je wat nog eens twee bijkomende pluspunten zijn?

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (44).jpg
  • Het antislip is verwerkt in het decor, dus je ziet 'm niet, maar je hebt wel de veiligheid!
  • Het materiaal is onderhoudsvrij!

Ook al nagedacht over LED-verlichting of bijpassende trapleuning? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Nieuwsgierig geworden naar deze betonlook overzettreden? Kom gerust eens langs in onze showroom om vrijblijvend te kijken of de betonlookkleuren van Bas passen in jouw interieur! De koffie staat klaar! 

Ik wil ook zo'n eye-catcher!

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (36).jpg