(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');
ztrapbanner.jpg

Z-trap

Heb je ze al gezien: de foto’s van de fantastische Z-trap? Voordat ik begin te lezen, kijk ik zelf eerst naar de plaatjes. Want, een foto zegt meer dan duizend woorden. En de foto’s van deze trappen laten zien dat een z-trap de juiste keuze is als je op zoek bent naar anders-dan-anders trap met een unieke design. Een trap die direct in het oog springt!

 

Een trap met z-treden: het lijkt wel kunst!

Zoals de naam al doet vermoeden zie je - als je de trap vanaf de zijkant bekijkt - in de traptreden de letter Z terug. Dit komt doordat de stootborden niet recht maar schuin, oftewel in verstek, worden geplaatst. Het hout loopt daardoor naadloos over van de neus van de bovenste trede tot aan het achterste deel van de trede eronder.

 

Voorliefde voor hout

Dat Bas houdt van hout steekt hij niet onder stoelen of banken. Een z-trap maakt hij dan ook van eikenhout. Eikenhout is met of zonder antislip leverbaar en kan maar liefst in 40(!) kleuren olie afgewerkt worden.

 

Z-traprenovatie.png

Wil jij zo’n unieke maatwerk trap in jouw huis? Bespreek je wensen met Bas en dan gaan wij aan de slag met een offerte op maat.

 

Zeker weten dat ik een offerte wil voor een Z-trap!

 

 

Zijaanzicht z-trap eiken overzettreden zonder zijwang naturel eiken traprenovatie.jpg