(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (37).jpg

Z-trap

Heb je ze al gezien: de foto’s van de fantastische z trap? Voordat ik begin te lezen, kijk ik zelf eerst naar de plaatjes, want; een foto zegt meer dan duizend woorden. En de foto’s van deze trappen laten zien dat een z-trap de juiste keuze is als je op zoek bent naar anders-dan-anders trap met een unieke design. Een trap die direct in het oog springt!

Een trap met z-treden: het lijkt wel kunst!

Zoals de naam al doet vermoeden zie je - als je de trap vanaf de zijkant bekijkt - in de traptreden de letter Z terug. Dit komt doordat de stootborden niet recht maar schuin, oftewel in verstek, worden geplaatst. Het hout loopt daardoor naadloos over van de voorzijde van de bovenste trede tot aan het achterste deel van de trede eronder.

Z trap van eiken: Bas zijn voorliefde voor hout

Dat Bas houdt van hout steekt hij niet onder stoelen of banken. Een ztrap maakt hij dan ook van eikenhout.

Voor de overzettreden maakt Bas gebruik van hoogwaardig en FSC gecertificeerd eikenhout. Elke z-trap overzettrede is in totaal 16 millimeter dik en heeft een eikenhouten toplaag van 4 millimeter.

D6BB05EA-FF9D-4C3A-80ED-F1D6E8BC6DC2.jpeg

Eikenhouten overzettreden zijn met of zonder antislip leverbaar en kunnen maar liefst in 40(!) kleuren worden geolied. Dat doet Bas met de hoogwaardige olie van het merk Rubio Monocoat.

Deze olie geeft kleur aan je z trap en tegelijkertijd een krasvaste beschermlaag. En aangezien jij meerdere keren per dag de trap op en af loopt, is zo’n beschermlaag op de z overzettreden geen overbodige luxe.

Z traprenovatie

Heb jij een dertien-in-dozijn trap en wil je die graag laten omtoveren tot een uniek exemplaar die de WOW-factor heeft, de alles-overtreffende trap? Gelukkig is Bas er, de uit het juiste hout gesneden z trap specialist, voor een ingrijpende traprenovatie zoals deze. Zo’n uitdagend z traprenovatie project grijpt hij dan ook met beide handen aan!

Dichte traprenovatie met eiken.jpg

Bas-precisie

Natuurlijk wil Bas het naadje van de kous en van de hoed en de rand weten over je huidige trap. Is je trap open of al dicht? Wordt het een z trap met een kwartdraai of juist recht? Komt de trap tussen twee muren in of is deze vrijstaand? Heeft je trap een bordes? Om hoeveel traptreden gaat het en wat zijn de afmetingen van iedere trede? Je snapt het, allemaal belangrijke details voor Bas om van te voren te weten, want: een z trap is precies-op-maat werk. De eikenhouten overzettreden waarmee Bas je trap bekleedt, die worden stuk voor stuk in onze werkplaats vervaardigd.

Bijzondere traprenovatie Ztrap eiken vakwerk.jpg

Van een gewone trap naar een eyecatcher

In onze showroom ben je van harte welkom om informatie in te winnen over materialen, om de verschillende (meer dan 40!) kleurmogelijkheden te bekijken en daar desgewenst advies over te krijgen van Joyce, onze kleurspecialist. O ja, en wil je antislip in de treden?

En vergeet ook niet de kleur en soort trapleuning? Ook daarin is namelijk keuze te over. De uitstraling van je z trap en jouw interieurstijl vormen belangrijke factoren op welke trapleuning jij jouw oog laat vallen. Dat snappen wij. En toch, iets kan op het oog nog zo mooi zijn, als je trapleuning niet lekker vastpakt, dan gaat dat uiteindelijk een stoorzender vormen.

Eiken Ztraprenovatie bloktreden over bestaande trap Utrecht.jpg

Vanwege de o zo vele mogelijkheden, jouw wensen en voorkeuren nodigen wij je daarom van harte uit in ons inspiratiecentrum. Of eigenlijk; de showroom, want bij Bas zijn we van mening: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Behalve dan als het op de trap aan komt, dan kan het wat ons betreft niet gek genoeg!

Eiken Z-trap renovatie Bas van Genderen Den Bosch.jpg

Het onderhoud van je z-trap

Wauw! Bas heeft de klus geklaard en jou verrast en verblijdt met de trap van je dromen. De aanblik van je z trap is spec-ta-cu-lair! Daar geniet je telkens weer van als je de trap op en af loopt, zeker weten.

Voordat Bas de deur achter zich dichttrekt laat hij nog en een onderhoudsmiddel en een document bij je achter met onderhoudstips. Je wilt tenslotte wel zo lang mogelijk genieten van dit knap staaltje werk.

Wil jij zo’n unieke maatwerk trap in jouw huis? Bespreek je wensen met Bas en dan gaan wij aan de slag met een offerte op maat.

 

Zeker weten dat ik een offerte wil voor een Z-trap!

 

 

Eiken Z-trap traprenovatie bloktreden overzettreden Ztrap Bas van Genderen.jpg