(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Eiken bloktrap door traprenovatie.jpg

Bloktreden

Een trap met bloktreden heeft een strakke uitstraling en is allesbehalve alledaags te noemen. Perfect als je net even wat anders wilt. Zo'n trap heeft wat Bas betreft de WOW-factor!

Voorliefde voor hout

Dat Bas houdt van hout steekt hij niet onder stoelen of banken. Een bloktrap maakt hij dan ook van eikenhout. Eikenhout is met of zonder antislip leverbaar en kan maar liefst in 40(!) kleuren olie afgewerkt worden.

Pietje precies

Dat is Bas ten voeten uit. En toveren met hout kan hij ook als de beste! Geen klus of uitdaging is te gek. Wil je een trap met bloktreden? Dan kun je dat met een gerust hart aan Bas toevertrouwen, hij levert niet alleen maatwerk maar ook vakwerk!

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (43).jpg

Toveren met hout, hoe dan?

Heb je een open of dichte trap? Beiden kan Bas omtoveren tot een trap met bloktreden. Hoe dit werkt vraag je je af? Het is precisie handwerk en zit ‘m in de details en dat zorgt weer dat het meer voeten in aarde heeft dan een ‘gewone’ traprenovatie. Bas legt je graag uit hoe zo’n fantastische trap in bloktreden tot stand komt;

 

Bloktreden

Bij een ‘normale’ dichte trap zijn de trede en het stootbord aparte onderdelen die samen één geheel vormen. Bij bloktreden bestaat zowel de trede als het stootbord uit één stuk en is het loopvlak kleiner omdat Bas een stuk van de bestaande traptrede afzaagt zodat je een ‘blok’ krijgt.

 

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (71).jpg

Traponderdelen

En bij zo’n fantastische trap past natuurlijk geen alledaagse trapleuning. Dat snapt Bas wel. Dus wat dacht je van een strakke, zwarte of RVS trapleuning? Kijk maar eens bij de traponderdelen dan zie je dat een traprenovatie van Bas werkelijk helemaal tot in de puntjes en van a tot z kan worden verzorgd!

Wil jij zo’n unieke maatwerk trap in jouw huis? Bespreek je wensen met Bas en dan gaan wij aan de slag met een offerte op maat.

Ik wil een trap met de WOW-factor!

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (10).jpg