(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Trapleuning bevestigen

Laat ik beginnen met te zeggen dat de trapleuning een belangrijk onderdeel vormt van de uitstraling van de trap. Het is een ondergewaardeerd traponderdeel waar je wat mij betreft niet buiten kunt. Ik vertel je waarom ik dat zo zie:

Trap op, trap af.

Van boven naar beneden. Je trap is de verbindende factor. En dagelijks pak je heel wat traptreden mee. Heb jij weleens bijgehouden hoe vaak je op een dag de trap op en af loopt? En hoeveel treden je dus mee pakt?

“Bas! Doe niet zo raar. Waarom zou ik dat bijhouden? Wat heb ik nu aan zo’n weetje?!”

Haha, het zal wel beroepsdeformatie zijn waardoor ik dat leuk vind om te weten ;-). Ik breng er dan ook veel tijd op door. Op de trap dan hè. En iedere trap is weer uniek in zijn soort. Open of dicht, recht of met een draai. Hoe je trap er ook uit ziet, er is altijd één verbindende factor: je trapleuning.

Trapleuning plaatsen

De trapleuning is de kers op de taart, het puntje op de i, de finishing touch van de traprenovatie. Het is dan ook belangrijk dat je voor de start van de traprenovatie een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. En, dat je de trapleuning laat aansluiten op de uitstraling van je nieuwe trap.

Houd je van de industriële look, dan is een zwart stalen trapleuning een perfecte match! Of wat dacht je van diezelfde zwarte trapleuning als tegenhanger van de eikenhout overzettreden? En houd je nu meer van rustiek en een klassiek, dan sluit een trapleuning die precies past bij de traptreden daar weer heel goed op aan.

Niet alleen de looks

Het is meer dan alleen een knappe toevoeging. Raak je aan het wankelen, dreig je jezelf te verstappen, heb je één hand vol of ben je iets slechter ter been, dan biedt de trapleuning je de nodige ondersteuning. Je kunt er letterlijk op leunen. Daar kan je op vertrouwen.

Trapleuning monteren

Zeker als ik, Bas, de leuning voor je  monteer. Want, dat is niet iets wat je ‘zomaar’ even doet of waar je licht  over moet denken. Dat klinkt misschien wat zwaar in de oren, maar toch; je wilt niet dat je met trapleuning en al naar beneden komt omdat hij niet goed vastzit. De trapleuning monteren dat moet perfect en heel precies. En vooral; stevig vastzitten zodat hij niet zomaar losraakt.

Trapleuning, trapleuning aan de wand...

Welke trapleuning is de mooiste van het land? Dat laat ik helemaal aan jou over. Rond of vierkant. Glooiend of strak. In RVS of zwart staal. Hout of aluminium. Gietijzer of chroom. Er is zoveel mogelijk in trapleuningen. Kom eens bij ons langs. Dan gaat er een wereld voor je open zodra je onze showroom betreed. Daar zie je alle trapleuningen waaruit je de keuze hebt. En geloof me, die keuze is reuze!

Bas, ik kom er aan hoor!

bas-van-genderen-traprenovatie-bloktrede-trapleuning-zwart-staal-industrieel.jpg
bas-van-genderen-traprenovatie-trapleuning-golvend-wave-led-verlichting.jpg
bas-van-genderen-traprenovatie-trapleuning-rond-hout-zwarte-muurbevestiging.jpg
bas-van-genderen-traprenovatie-trapleuning-zwart-zwarte-trap.jpg
bas-van-genderen-traprenovatie-trapleuning-rvs-rond.jpg