(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parket schuren renovatie Boxtel

Als je op zoek bent naar een specialist op het gebied van renovatie of het schuren van parket en houten vloeren die ook in de regio Boxtel voor je klaar staat, is Bas van Genderen je man. Hij helpt je maar wat graag uit de brand. En dat doet hij ook nog eens voor een betaalbare prijs.


Dé specialist in Boxtel

Bas van Genderen is namelijk in Boxtel en omgeving dé specialist op het gebied van het schuren van houten vloeren en parketrenovatie. Reparatie, schuren, polijsten, behandelen; het zijn allemaal werkzaamheden die bij Bas worden uitgevoerd door gediplomeerde parketteurs. Daarna kun je weer volop genieten van je parket of houten vloer. Ook oliën doet Bas zo voordelig mogelijk.

Om je houten vloer of parket het beste tot zijn recht te laten komen, werkt Bas het liefst met Rubio Monocoat-olie; een olie die op alle houtsoorten gebruikt wordt en vaak wordt toegepast in openbare gebouwen, winkelruimtes en kantoorpanden.

Doordat deze olie wordt gemengd met een verharder als tweede component, krijgt de vloer of trap een natuurlijke en zeer bestendige afwerklaag. Als de olie droog is, is de vloer water- en hittebestendig. Men mag dus gewoon in huis leven. De olie geeft een matte beschermlaag, waardoor het bovendien de natuurlijk uitstraling van het hout verrijkt.


Werkgebied

En hoewel Bas is gevestigd in de buurt van Boxtel, namelijk de regio Den Bosch, is zijn werkgebied veel groter. Ook in de buurt van Breda, Eindhoven, Oss, Uden, Zaltbommel, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Rosmalen, Vught, Utrecht, Veghel, Gorinchem en Veldhoven is Bas inzetbaar. Neem vrijblijvend contact met hem op.

 

Parket laten schuren in Boxtel?

Vraag gemakkelijk via de website een offerte of neem vrijblijvend contact met hem op.


Ik wil graag een offerte

parket schuren utrecht