(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Oss vloer schuren renoveren

Bas van Genderen is de man als het gaat om het schuren en renoveren van je houten vloer of parket. Hij doet dat met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Hij is een ervaren, erkend parketbehandelaar, afkomstig uit de buurt van Oss, die precies weet wat wel én natuurlijk ook wat er níet goed is voor je parketvloer.


Karwei

Woon je in de regio Oss en besluit je het toch zelf te doen, dan sta je voor een lastige en zeer tijdrovende klus. En dat levert ook nog eens lang niet altijd het beoogde eindresultaat op. Met de handen in het haar wordt er contact met Bas opgenomen, met de vraag of hij het karwei volledig opnieuw wil doen. Bas herstelt je vloer in een kort tijdsbestek, al is het wel zonde, omdat het ook in één keer goed had kunnen gaan.


Waterschade

Ook het schuren van je parket of houten vloer is bij uitstek een klus die voorzichtig maar grondig moet gebeuren. En dat is voor Bas de normaalste zaak van de wereld. Het komt ook weleens voor dat er waterschade optreedt. Een aanslag voor je houten vloer. Ook een klein plekje op je gelakte parketvloer kan al erg vervelend zijn. In die gevallen kun je geheel vrijblijvend contact met Bas opnemen om je parket te laten renoveren.

Hij is werkzaam in de regio Oss maar reist ook regelmatig af naar plaatsen als Utrecht, Gorinchem, Breda, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Vught, Boxtel, Zaltbommel, Uden, Veghel, Veldhoven en Eindhoven.

Twijfel dus niet langer. Neem vrijblijvend contact op met dé specialist op het gebied van parket en houten vloeren.


Neem contact op met Bas

oss2.jpg