(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Vught parket houten vloeren renovatie

Kom je uit de regio Vught? En ben je geïnteresseerd in parket of houten vloeren renovatie? Zoek dan niet verder. Je denkt er immers niet altijd over na, maar je houten vloer of parket is met afstand het meest gebruikte onderdeel in huis. Slijtage is door het vele gebruik niet te vermijden.


Vakmanschap

Dus heb je slijtagesporen in je houten vloer? Of ben je na verloop van tijd toe aan iets nieuws, een andere uitstraling? Dan ben je bij Bas van Genderen aan het juiste adres. Hij houdt van een nauwkeurige werkwijze, gedetailleerd vakmanschap. Daar staat hij ook in Vught om bekend.


Specialist

Goed onderhoud is dan ook van groot belang. Bas is een specialist op dat gebied. Voor het schuren van je houten vloer of parketrenovatie in Vught en omgeving draait hij zijn hand niet meer om.


Stofvrij

Bas pakt zowel parket als houten vloeren met liefde en passie aan. Met zijn professionele apparatuur schuurt hij je vloer drie keer met diverse korreldichtheden. Nadat je parketvloer volledig glad is geschuurd, polijst Bas deze met Multihole, wat krassen die met het schuren zijn ontstaan voorkomt. De schuurmachines van Bas zijn voorzien van een stofzuiger, waardoor Bas een stofvrije werkwijze kan hanteren. De V-groeven freest hij ook nog eens netjes uit, waarmee hij de oude lak of olieresten samen met het vuil verwijdert.


Nieuw

Puur vakmanschap is waar Bas zich het liefst mee bezig houdt. Hij renoveert en behandelt je parket of houten vloer met de grootste zorg. Daarna oogt deze weer zo goed als nieuw.


Vraag hier meteen je offerte aan

vught2.jpg
vught3.jpg