(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parketvloer schuren Veghel

Je bent op zoek naar iemand in de buurt van Veghel die je parketvloer schuren, kleuren, oliën of polijsten tot zijn specialisme rekent? Bij Bas van Genderen ben je dan aan het juiste adres. Hij is regelmatig in de regio Veghel te vinden en met zijn goede service en persoonlijke aanpak draagt hij zorg voor perfect afgewerkte houten vloeren en daardoor tegelijkertijd voor tevreden klanten.


Vakkundig

Het is voor Bas niet meer dan logisch om zorg te dragen voor zijn klanten, ook in de buurt van Veghel. Reparatie, schuren, polijsten; het zijn allemaal behandelingen die gediplomeerde parketteurs, zoals Bas, vakkundig doen. Juist op het gebied van parketvloer schuren en het behandelen van houten vloeren is hij een vakman. Hij weet welke methodes en machines wel en niet geschikt zijn bij de behandeling van je vloer. En welke oorzaken er voor bepaalde vormen van schade zijn.

Zand bijvoorbeeld. Dat werkt als schuurpapier. Stofzuig je vloer daarom dagelijks. Let wel op; gebruik een specifieke parketborstel om krassen op je prachtige vloer te voorkomen. Verder zijn er nog een paar andere dingen die je kunt doen om slijtageplekken te minimaliseren. Zo kun je droogloopmatten bij de buitendeuren leggen. En het is ook handig om te zorgen voor vilt onder de meubels. Zachte wieltjes kunnen daarnaast een uitkomst zijn. Daarmee voorkom je krassen op je vloer wanneer je (zware) meubels verplaatst. Zorg er dan wel voor dat je het allemaal schoon houdt. Ook tijdig vervangen is geen overbodige luxe. Dat weet Bas als geen ander.

Laat Bas in Veghel en omgeving zorg dragen voor je vloer. Neem geheel vrijblijvend contact met hem op via het telefoonnummer op de contactpagina.


Neem hier gelijk contact op met Bas

waalwijk2.jpg