(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parket schuren Breda

Het schuren en behandelen van je parketvloer of houten vloer is specialistenwerk. Voor de meeste doe-het-zelf-klussers is dat een moeilijke en tijdrovende klus waarvan het eindresultaat vaak te wensen overlaat. Regelmatig moet er zelfs daarna weer een vakman ingehuurd worden om de zaak te herstellen. Onnodig en zonde van de tijd, vindt Bas van Genderen. Juist op het gebied van het behandelen en schuren van houten vloeren en parket is hij een vakman. Hij komt graag langs in de regio Breda om je te helpen met het schuren van je parket of houten vloer.

 

Onderhoud van je vloer

Reparatie, schuren, polijsten, behandelen; het zijn allemaal werkzaamheden die bij Bas worden uitgevoerd door gediplomeerde parketteurs. Daarna kun je weer volop genieten van je parket of houten vloer. Bas’ werkgebied is niet enkel Breda maar je kunt ook bij hem terecht in Utrecht, Gorinchem, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Rosmalen, Vught, Boxtel, Zaltbommel, Oss, Uden, Veghel, Veldhoven en Eindhoven.

 

Vloer schuren Breda

Bas schuurt je oude vloer en blaast deze nieuw leven in. Een stuk makkelijker, en in veel gevallen zelfs drie keer goedkoper dan het leggen van een nieuwe vloer.

Als Bas je vloer schuurt, gebeurt dat stofvrij. Altijd volgens de nieuwste technieken en met de meest moderne machines. Zo zorgt Bas er voor dat de oude olie- of laklaag verdwijnt. En verwijdert hij ook alle krassen, vlekken, deuken en slijtagesporen, zodat het hout er weer als nieuw uitziet.

 

Vloer of parket laten schuren Breda?

En uiteraard hopen wij je als toekomstige klant te kunnen helpen en bijstaan met het probleem van het verouderen, slijten van je huidige parket-, of houten vloer. Laat je vloer renoveren door een vakman. Laat je vloer ook in de regio Breda renoveren door Bas.

Ik wil een offerte