Tel: 0418 - 20 20 06

Showroom (op afspraak): Vr (10.00-20.00) - Za (10.00-16.00)  

Parket schuren Breda

Het schuren en behandelen van je parketvloer of houten vloer is specialistenwerk. Voor de meeste doe-het-zelf-klussers is dat een moeilijke en tijdrovende klus waarvan het eindresultaat vaak te wensen overlaat. Regelmatig moet er zelfs daarna weer een vakman ingehuurd worden om de zaak te herstellen. Onnodig en zonde van de tijd, vindt Bas van Genderen. Juist op het gebied van het behandelen en schuren van houten vloeren en parket is hij een vakman. Hij komt graag langs in de regio Breda om je te helpen met het schuren van je parket of houten vloer.

Reparatie, schuren, polijsten, behandelen; het zijn allemaal werkzaamheden die bij Bas worden uitgevoerd door gediplomeerde parketteurs. Daarna kun je weer volop genieten van je parket of houten vloer. Bas’ werkgebied is niet enkel Breda maar je kunt ook bij hem terecht in Utrecht, Gorinchem, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Rosmalen, Vught, Boxtel, Zaltbommel, Oss, Uden, Veghel, Veldhoven en Eindhoven.

Op deze website kunt je info over ons en onze werkzaamheden vinden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en uiteraard vindt je op deze website onze contactgegevens zoals telefoonnummer en adresgegevens, mocht je dat fijner vinden.

Interesse in parket laten schuren Breda?

En uiteraard hopen wij je als toekomstige klant te kunnen helpen en bijstaan met het probleem van het verouderen, slijten van je huidige parket-, of houten vloer. Laat je vloer renoveren door een vakman. Laat je vloer ook in de regio Breda renoveren door Bas.

Ik wil een offerte

parket schuren breda

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER