(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 338 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parkettilburg3.jpg

Parketvloer schuren Veldhoven

Je hebt een parketvloer te schuren? Of een houten vloer die er frisser uit mag komen te zien? Bas komt graag langs in de regio Veldhoven om je daarbij te helpen. Zijn werkgebied is niet enkel Veldhoven maar je kunt ook bij hem terecht in Utrecht, Gorinchem, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Rosmalen, Vught, Boxtel, Zaltbommel, Oss, Uden, Veghel en Eindhoven.


Slijten

Bas, specialist op het gebied van parketvloer schuren, hoopt je als toekomstige klant in de regio Veldhoven te kunnen helpen met het probleem van het slijten of verouderen van je huidige houten vloer of parket. Hij draagt zorg voor je houten vloer. En nee, dat houdt niet op na het oliën van je vloer. Integendeel. Hij wil dat jouw vloer er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. En daar helpt hij je graag bij.


Luchtvochtigheid

Nadat Bas je parketvloer in Veldhoven naar wens heeft geschuurd en afgewerkt, ontvangt de klant namelijk geheel gratis een uitgebreide onderhoudswijzer en een flacon onderhoudsmiddel. Je kunt zo heel gemakkelijk zelf het onderhoud verzorgen. Ook is het belangrijk dat de luchtvochtigheid in huis op peil is en blijft. Op die manier voorkom je dat het hout gaat inkrimpen of juist uitzetten.


Verzorgen

Afhankelijk van hoe men op de vloer leeft, wordt het geadviseerd om je geoliede vloer periodiek plaatselijk of in zijn geheel opnieuw in de olie te zetten. Dit kun je zelf verzorgen. Bas helpt je dan graag op weg. Uiteraard is het ook mogelijk deze periodieke werkzaamheden aan Bas uit te besteden. Hij komt graag naar Veldhoven om de betreffende parketvloer te schuren.

Laat je vloer door een erkend parketteur renoveren. Laat je klus klaren door Bas. Neem contact met hem op via het telefoonnummer op deze website.


Neem hier gelijk contact op met Bas

vloerreinigen2.jpg