(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parketvloer schuren Zaltbommel

Bas van Genderen verzorgt je houten vloer of parketvloer met de grootste nauwkeurigheid. Hij is een erkende en ervaren parketbehandelaar, toevallig zelf afkomstig uit de buurt van Zaltbommel, die precies weet wat wel én wat niet goed is voor je parketvloer. 

 

Vloer schuren

Vloer schuren is bijvoorbeeld een klus die grondig en voorzichtig moet gebeuren. Met de grootst mogelijke zorg. En dat is voor Bas de normaalste zaak van de wereld.  

Bas vindt het belangrijk dat de prijs-kwaliteitverhouding in balans is. Ook al maakt hij gebruik van de beste producten op de markt; het moet wel betaalbaar blijven. Houten vloeren schuren is en blijft wel een vak apart. Dat weet Bas, zelf afkomstig uit de regio Zaltbommel, als geen ander. Parketvloeren zijn behoorlijk gevoelig; een kras of putje kan bij het minste of geringste ontstaan.

 

Onderhouden parketvloer

Mede daarom is het zaak dat houten vloeren door een vakman behandeld worden. Bas doet dat graag. En ook wanneer je zelf wilt beginnen aan het schuren van je parketvloer kun je Bas even bellen voor advies. Het valt immers niet mee om zelf je parketvloer te onderhouden. Want moet je de vloer nu in de olie zetten? Of is een volledige parketrenovatie meer geschikt? Zulke vragen kun je aan Bas stellen. Hij verzorgt je maar wat graag van advies en gebruikt uiteraard professioneel gereedschap om de parketvloeren te onderhouden.

 

Parket laten schuren in Zaltbommel

Bas hanteert een goede, vriendelijke en concrete werkwijze. Je vloer wordt eerst voorbehandeld. Daarna schuurt hij hem met de grootst mogelijke zorg. Je parketvloer krijgt een grondige behandeling wat ervoor zorgt dat je houten vloer er weer prachtig bij ligt. Kom langs in zijn showroom in Nederhemert, gemeente Zaltbommel. Dan legt hij het je graag allemaal uit.


Ik wil een offerte