(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parket schuren Oosterhout

Woon je in de regio Oosterhout? En heb je een houten vloer of parketvloer, die er uitgeleefd uitziet? Bas van Genderen is ook in en rondom Oosterhout de man die het parket schuren en renoveren tot een kunst heeft verheven. Hij draagt zorg voor een strakke houten vloer, door middel van een goed en uiterst nauwgezet uitgevoerde renovatie.


Behandelingen

Parket kan, alleen al door het een dag te schuren, al een prachtige nieuwe look krijgen. Modificeren en borstelen, stonewashed of toch oliën? Allemaal behandelingen en bewerkingen die je parket of houten vloer een gloednieuwe uitstraling geven. En dat komt Bas graag in Oosterhout en omgeving bewijzen.

Het behandelen van je parketvloer is belangrijk werk. Een karwei dat je over wil laten aan een specialist. Dankzij Bas’ professionele apparatuur, zijn uitgebreide assortiment aan afwerkingen en zijn service nadat de klus is geklaard, laat hij zien dat hij de klant - en zijn vloer - serieus neemt.

Interesse? Neem vandaag nog contact op, of vraag gemakkelijk een offerte aan via onze website.

 

Showroom

Als je vragen hebt over de renovatie van je parketvloer dan ben je van harte welkom in onze showroom. Deze is geopend vrijdag van 10:00 - 20:00uur. En op zaterdag van 10:00 - 16:00uur. Nederhemert is gemakkelijk te bereiken vanuit de omgeving van Oosterhout.


Putje

Een parketvloer loopt bovendien kans een kras, een putje of een deuk op te lopen. Het is mogelijk je parketvloer in topconditie te houden. Dat doe je door deze met olie te bewerken of bijvoorbeeld een parketvloervernis te gebruiken.


Resultaat

Het creëren van een andere uitstraling is gemakkelijk te realiseren dankzij parketrenovatie. Bas kan je houten vloer in Oosterhout professioneel en vakkundig onder handen nemen.

Bekijk onze projecten pagina, hier vind je verschillende projecten die we hebben gedaan waaronder ook in Oosterhout.

 

Interesse parketvloer laten schuren?

Wanneer hij klaar is met het schuren van je vloer ziet het geheel er afgewerkt en netjes uit. En dat wil je natuurlijk graag zo houden. Door middel van het juiste onderhoud kun je tegen minimale kosten de totale levensduur verlengen. Hij weet wat er nodig is om een optimaal resultaat te bereiken. Neem vrijblijvend contact met Bas op.


Vraag hier meteen je offerte aan

oosterhout1.jpg
bedanktcontact.jpg