(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parketvloer schuren Tilburg

Je bent op zoek naar iemand die je parketvloer kan schuren, kleuren, oliën of polijsten? En het liefst iemand uit de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Bas van Genderen aan het juiste adres. Bas is regelmatig klant aan huis in het Brabantse land. Met zijn persoonlijke aanpak en goede service zorgt hij overal, dus ook in Tilburg, voor perfect afgewerkte houten vloeren en daarmee voor tevreden klanten.

Krassen

Bas pakt zowel parket- als houten vloeren aan. Met uiterste zorg en professionele apparatuur schuurt hij je vloer drie keer met verschillende korreldichtheden. Nadat je parketvloer volledig is gladgeschuurd, polijst Bas deze met Multihole. Dat voorkomt krassen die met het schuren zijn ontstaan. De schuurmachines van Bas worden door middel van een stofzuiger voorzien van een stofvrije werkwijze. De V-groeven freest hij netjes uit. Daarmee verwijdert hij de oude lak of olieresten samen met het vuil op een nauwkeurige en nette manier.

Vraag hier meteen je offerte aan

 

Stijl

Als Bas je parketvloer helemaal geschuurd heeft, lakt of  oliet hij hem in de door jou uitgekozen stijl en kleur. Op deze website laat hij je de verschillende mogelijkheden zien qua stijl en kleur. Greywash, verouderen of bijvoorbeeld whitewash; het zijn een aantal van de vele mogelijkheden.   

Topconditie

Een parketvloer loopt bovendien bij het minste of geringste een kras, deuk of putje op. Je kunt je parketvloer in topconditie houden door deze met olie te bewerken of een parketvloervernis te gebruiken.

Optimaal

Een andere uitstraling creëren is mogelijk door middel van parketrenovatie. Je houten vloer kan door Bas professioneel en vakkundig onder handen genomen worden. Alles om een optimaal resultaat te bereiken.

Neem vrijblijvend contact met Bas op. En ook wanneer je niet uit de regio Tilburg komt, staat hij voor je klaar.

 

parkettilburg2.jpg
parkettilburg3.jpg