(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 338 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Boxtel

Je zoekt een expert op het gebied van traprenovatie in de regio Boxtel? Dan is Bas van Genderen daarvoor zonder twijfel de man bij uitstek. Voor Bas is traprenovatiezijn grootste passie en hij haalt zijn voldoening uit de tevredenheid van zijn klanten. Door de jaren heen is Bas uitgegroeid tot een vakman pur sang.

 

Trapleuning

Bas reist graag af naar Boxtel en omgeving om te laten zien dat bij een traprenovatie veel verschillende zaken komen kijken. Behalve de kleur of afwerking van de trap zijn er nog veel meer mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld een mooi afgewerkte Trapleuningen. Bas heeft daarin een groot assortiment. Voor elke trap heeft hij een passende leuning. Het is  mogelijk om een leuning te kiezen die exact past bij de traptreden, maar ook afwijkend materiaal is een optie. Om je leuning perfect op de trap te laten aansluiten, kan Bas deze op maat maken. Daardoor loopt deze als het ware mee met de glooiing van de zijwangen.

 

Accenten

Het assortiment in leuningen bestaat uit eikenhout, aluminium en RVS. Bovendien kun je ook qua accenten allerlei verschillende kanten op. Door te kiezen voor afwijkende leuninghouders krijg je een totaal ander effect. Daardoor kun je verschillende materialen fraai met elkaar combineren.

 

Veiligheid

Een trapleuning is er natuurlijk niet alleen voor de uitstraling. De belangrijkste reden waarom trappen van een leuning worden voorzien is doorgaans het veiligheidsaspect. De leuningen die Bas levert, zorgen voor jarenlange veiligheid en comfort.
Dat geldt tevens voor de leuninghouders. Deze zijn in verschillende materialen verkrijgbaar en hebben allemaal hun eigen, unieke look.

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt, dan kun je altijd vanuit Boxtel afreizen naar Nederhemert, waar Bas zijn showroom gevestigd is. Het kopje koffie staat al voor je klaar.

 

Ik kom langs!