Tel: 0418 - 20 20 06 

Showroom uitsluitend op afspraak   

Parketvloer schuren Den Bosch

Ben je op zoek in de buurt van den Bosch naar een bedrijf dat je parketvloer kan schuren, polijsten, kleuren of oliën? Bas van Genderen is dagelijks actief in de regio den Bosch.

Wanneer parket laten schuren?

Het kan zomaar zijn dat je na een tijdje uitgekeken bent op je houten vloer. Er wordt volop geleefd op je parket. Stoelen worden verschoven, er valt iets om; het kan allemaal gebeuren. Maar je houten vloer wordt er niet beter op. “Ge doet er niks aon,” zeggen ze dan in den Bosch.

Bas heeft een perfecte oplossing! In plaats van het aanschaffen van een compleet nieuwe vloer kun je er ook voor kiezen de oude vloer een opknapbeurt geven. Bas heeft zich gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren en parket.

Afwerking parketvloer

De afwerking van je parket is vervolgens helemaal aan jou. Door je houten vloer te oliën kun je een vergeeld en glanzende parketvloer binnen een mum van tijd omtoveren naar een moderne, matte white- of greywash vloer.

Vloeren schuren Den Bosch

Door het stofvrij schuren van de vloer verdwijnt niet alleen de bestaande afwerklaag en maar ook alle krasjes, deukjes en andere slijtagesporen. Je parketvloer is weer als nieuw! 
Wanneer u een vloer wilt laten schuren in de regio Den Bosch bent u bij ons dan ook aan het juiste adres! Wij staan dagelijks klaar om u van dienst te zijn met allerlei zaken en werkzaamheden op het gebied van vloeren, renovatie en onderhoud. Benieuwd wat we voor u vloer kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Ons Werkgebied

Het is zomaar een van de vele voorbeelden die mogelijk zijn met je houten vloeren. Kom je op deze pagina uit, maar woon je helemaal niet in de regio den Bosch? Dat kan natuurlijk per ongeluk gebeuren. Geen paniek. Ook voor je houten vloerrenovatie in een andere regio kun je bij Bas van Genderen terecht. Zo is hij ook werkzaam met parketrenovatie in plaatsen als Eindhoven, Breda, TilburgUtrecht, Gorinchem, Oosterhout, Waalwijk, Rosmalen, Vught, Boxtel, Oss, Uden, Veghel, Zaltbommel en Veldhoven.

Vraag hier meteen je offerte aan

Houten vloer laten schuren in den Bosch

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER