(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parketvloer schuren Den Bosch

Ben je op zoek in de buurt van den Bosch naar een bedrijf dat je parketvloer kan schuren, polijsten, kleuren of oliën? Bas van Genderen is dagelijks actief in de regio den Bosch. Bij Bas van Genderen hebben we inmiddels al vele parketvloeren in Den Bosch geschuurd, en met succes! Dankzij onze ervaren specialisten kent het schuren van parket voor ons geen geheimen en kunnen we dit met recht één van onze specialiteiten noemen. Vele Bosschenaren ging u al voor! Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Neem dan eens rustig een kijkje op onze projecten pagina.

parketdenbosch1.jpg

Wanneer parket laten schuren?

Het kan zomaar zijn dat je na een tijdje uitgekeken bent op je houten vloer. Er wordt volop geleefd op je parket. Stoelen worden verschoven, er valt iets om; het kan allemaal gebeuren. Maar je houten vloer wordt er niet beter op. “Ge doet er niks aon,” zeggen ze dan in den Bosch.

Bas heeft een perfecte oplossing! In plaats van het aanschaffen van een compleet nieuwe vloer kun je er ook voor kiezen de oude vloer een opknapbeurt geven. Bas heeft zich gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren en parket.

Afwerking parketvloer

De afwerking van je parket is vervolgens helemaal aan jou. Door je houten vloer te oliën kun je een vergeeld en glanzende parketvloer binnen een mum van tijd omtoveren naar een moderne, matte white- of greywash vloer.

Vloeren schuren Den Bosch

Door het stofvrij schuren van de vloer verdwijnt niet alleen de bestaande afwerklaag en maar ook alle krasjes, deukjes en andere slijtagesporen. Je parketvloer is weer als nieuw! 
Wanneer u een vloer wilt laten schuren in de regio Den Bosch bent u bij ons dan ook aan het juiste adres! Wij staan dagelijks klaar om u van dienst te zijn met allerlei zaken en werkzaamheden op het gebied van vloeren, renovatie en onderhoud. Benieuwd wat we voor u vloer kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Hoe werkt het schuren van vloeren?

Waarom is het schuren van vloeren nou zo belangrijk om regelmatig bij te houden en hoe gaan we hierbij precies te werk? Slijtage aan uw vloer ontstaat na verloop van jaren, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Zoals we eerder al aangeven zorgt het schuren van vloeren ervoor dat slijtage en gebruikssporen verwijderd worden uit uw vloer. Dit doen we bij Bas van Genderen machinaal met professionele moderne apparatuur en geheel stofvrij. Vervolgens voorzien we uw vloer van een nieuwe afwerklaag welke door het schuren is verwijderd. Wij zullen u adviseren bij de keuze en kleur van deze afwerklaag.

parketdenbosch3.jpg

Het schuren van vloeren is een voordelige manier om uw vloer weer als nieuw te doen lijken. Na het schuren en afwerken van uw vloer kan de vloer er weer voor jaren tegenaan!

 

Vloerrenovatie Den Bosch

Een houten vloer gaat lang mee. Als je uitgekeken bent op de kleur of als hij slijtage vertoond, dan kun je jouw vloer onder handen laten nemen. Vloerrenovatie is Bas zijn specialiteit en hij komt dan ook graag bij jou in Den Bosch over de vloer om mee te denken over de beste aanpak om jouw vloer opnieuw te laten stralen.

Uw lokale specialist in de regio Den Bosch

Het is zomaar een van de vele voorbeelden die mogelijk zijn met je houten vloeren. Kom je op deze pagina uit, maar woon je helemaal niet in de regio den Bosch? Dat kan natuurlijk per ongeluk gebeuren. Geen paniek. Ook voor je houten vloerrenovatie in een andere regio kun je bij Bas van Genderen terecht. Zo is hij ook werkzaam met parketrenovatie in plaatsen als Eindhoven, Breda, TilburgUtrecht, Gorinchem, Oosterhout, Waalwijk, Rosmalen, Vught, Boxtel, Oss, Uden, Veghel, Zaltbommel en Veldhoven.

Vraag hier meteen je offerte aan