(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 338 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parketrenovatie Eindhoven

Bas van Genderen is dé specialist op het gebied van parketrenovatie en het schuren van houten vloeren. En hoewel hij is gevestigd in de buurt van Zaltbommel, Eindhoven en Den Bosch, is zijn werkgebied veel groter. Ook in Utrecht, Gorinchem, Breda, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Rosmalen, Vught, Boxtel, Oss, Uden, Veghel en Veldhoven is hij inmiddels bekend.


Parketvloer schuren

Parketvloer laten schuren? Bas is ook in de omgeving Eindhoven je professionele vakman als het aankomt op het schuren, oliën en onderhouden van je parketvloer. Hij is specialist in parketvloer schuren. Ook je houten vloer een opknapbeurt geven is geen enkel probleem.


Slijtage

Een veelvoorkomend probleem bij vloeren is slijtage. Dat is niets vreemds, een vloer is immers het meest gebruikte onderdeel van je woning. Slijtage aan een houten of parketvloer valt daardoor ook gelijk behoorlijk op. Een duidelijke plek op je parket of een stukje versleten hout? Bas van Genderen schuurt en oliet het parket. En al gauw zie je niets meer van die ene plek waar je oog iedere keer op viel.


Gevolgen

Daarnaast is het mogelijk om je parket door Bas te laten kleuren. Ook daar komt schuren aan te pas. Na het schuren kunnen houten vloerdelen door ze te trommelen een verouderde uitstraling krijgen. Er worden dan ‘beschadigingen’ of afdrukken aangebracht, waardoor de vloer een zogenaamd geleefd effect krijgt.

 

Vloerrenovatie Eindhoven

Een restauratie of goed onderhoud is noodzakelijk om een mooie houten of parketvloer te behouden. En te renoveren. Bijvoorbeeld na waterschade. Dat kan grote gevolgen hebben voor je houten vloer. In dat geval kun je in de regio Eindhoven natuurlijk gewoon contact opnemen met Bas. Je parket wordt behandeld en gerenoveerd waarna het er weer als nieuw uitziet.


Ik wil contact opnemen met Bas

eindhoven6.jpg
eindhoven3.jpg
eindhoven7.jpg