(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 338 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gorinchem parketrenovatie

Voor een specialist op het gebied van het renoveren van je parket en houten vloeren die ook in de regio Gorinchem voor je klaar staat, is Bas van Genderen je man. Bij renovatie of onderhoud van je parket of houten vloeren helpt hij je, voor een betaalbare prijs, uit de brand. Ook oliën en polijsten doet Bas zo voordelig mogelijk.


Aankleden

Hij weet dat een vloer een bepalende invloed op de uitstraling van je woning kan hebben. Heb je bijvoorbeeld donkere kleuren op de muur en vind je dat de desbetreffende kamer wel wat lichter mag ogen, dan kun je een keuze maken voor een lichte vloer. Deze reflecteert namelijk licht, waardoor je de ruimte lichter maakt en groter laat lijken. Kies je voor een vloer die donkerder van kleur is, dan is dat de ideale basis om contrasten te creëren. Je kunt dan de muren een lichte tint geven en de rest van de ruimte aankleden met andere donkere kleuren in de vorm van accessoires.


Meubels

Bas geeft graag advies omtrent renovatie van je houten vloer of parket in de regio Gorinchem. Om zowel je vloer als je meubilair optimaal tot zijn recht te laten komen, is het verstandig ervoor te zorgen dat de kleur van je vloer minimaal twee tinten donkerder of juist twee tinten lichter is dan de kleur van je meubels. Een eikenhouten, blanke vloer past bij meubilair van een donker houtsoort, zoals noten of wengé. Maar ook witgelakte, bleek ogende meubels komen hierbij uitstekend tot hun recht. Kies je voor een vloer en meubilair in dezelfde kleur? In dat geval raden wij je aan om een vloerkleed in een contrasterende kleur op de vloer te leggen.


Vrijblijvend

Niet onbelangrijk: de kleuren dienen puur en alleen ter indicatie. Om de kleur te kiezen, ben je ook vanuit Gorinchem hartelijk en geheel vrijblijvend welkom in Bas’ showroom. Inmiddels geïnteresseerd geraakt in de tarieven van deze specialist op het gebied van het bewerken van parket- en houten vloeren? Neem dan snel contact op met Bas. Dan zorgt hij voor een vrijblijvende offerte.


Vraag hier meteen je offerte aan

waalwijk2.jpg