(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Parketvloer schuren Utrecht

Heb je een houten vloer of parketvloer die wel een wat frissere uitstraling kan gebruiken? Bas van Genderen is ook in de regio Utrecht de man die het vloer schuren en renoveren tot een kunst heeft verheven. Het is Bas’ specialiteit om voor een strakke houten vloer te zorgen, door middel van een goed uitgevoerde renovatie.

Vloerrenovatie Utrecht

Parket kan, door het maar een dag te schuren, al een prachtige nieuwe look krijgen. Olie-afwerkingen, het modificeren en borstelen, of toch Whitewash of Greywash; het zijn allemaal bewerkingen of behandelingen die je parket of houten vloer een prachtige nieuwe uitstraling geven. Dat wil Bas ook in Utrecht graag laten zien. Nog niet overtuigd om uw parketvloer te laten renoveren? Bekijk dan eens onze projecten.

Parket schuren Utrecht

Een behandeling van je parketvloer is werk dat je over wil laten aan een specialist. Dankzij Bas’ professionele apparatuur, zijn ruime assortiment aan afwerkingen en zijn service na afloop, laat hij altijd zien dat hij de klant - en zijn vloer - serieus neemt. 

Met de juiste apparatuur komen wij jouw parket schuren. Wij schuren het parket stofvrij met behulp van onze BONA band- en kantenschuurmachine. Na het parket schuren gaan wij de vloer polijsten zodat schuurkrassen verdwijnen voor een mooi strak resultaat. Als laatst gaan wij de vloer afwerken met olie of lak.

Karwei

Besluit je het toch zelf te doen, dan sta je voor een tijdrovende en lastige klus. Die ook nog eens lang niet altijd het beoogde eindresultaat oplevert. Met de handen in het haar wordt er contact met Bas opgenomen, met de vraag of hij het karwei volledig over wil doen. Bas herstelt je vloer in een mum van tijd. Geen probleem dus, al is het wel zonde van je houten vloer. En van je geld.

Parket vloer laten schuren?

Twijfel dus niet langer. Neem vanuit Utrecht vrijblijvend contact op met Bas; dé specialist op het gebied van parket en houten vloeren. Of kom over de vloer in zijn showroom. Daar vertelt hij je alles over zijn passie en specialisme.


Vraag hier meteen je offerte aan

utrechtschuren2.jpg
utrechtschuren3.jpg