(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parketrenovatie Rosmalen

Kom je uit de regio Rosmalen en ben je op zoek naar iemand die in parketrenovatie is gespecialiseerd? Zoek dan niet verder. Bas van Genderen draait voor parketrenovatie of het schuren van je houten vloer zijn hand niet meer om.


Vloer schuren Rosmalen

Bas schuurt je oude vloer en blaast deze nieuw leven in. Een stuk makkelijker en in veel gevallen zelfs drie keer goedkoper dan het leggen van een nieuwe vloer.
Na het schuren met een grote bandschuurmachine wordt de vloer gepolijst met een roterende machine. Op deze manier verdwijnen de schuurkrassen. En dat levert dan weer een mooi en strak eindresultaat op.


Fris

En vervolgens kun je de vloer weer afwerken zoals je het zelf wil. Zo tover je een vergeeld en glanzende parketvloer binnen een mum van tijd om naar een moderne, matte white- of greywash vloer. Om maar een voorbeeld te noemen. Na Bas’ parket renovatie ziet je huis er compleet anders uit. En is je oude houten vloer niet te onderscheiden van een nieuwe. Bas is werkzaam in de regio Rosmalen maar reist net zo graag af naar plaatsen als Utrecht, Gorinchem, Breda, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Vught, Boxtel, Zaltbommel, Oss, Uden, Veghel, Veldhoven en Eindhoven.


Interesse in parketrenovatie Rosmalen?

Hij renoveert en behandelt je parket of houten vloer met de grootste zorg, waarna deze weer zo goed als nieuw oogt. Puur vakmanschap, dat is waar Bas zich het liefst mee bezig houdt. Neem geheel vrijblijvend contact op met Bas om je parket te laten renoveren. Of kom gerust vanuit de regio Rosmalen eens een kijkje nemen in zijn showroom. Daar kan hij je er nog veel meer over vertellen.


Ik wil een offerte

rosmalen2.jpg
rosmalen3.jpg