(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 338 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Parket renoveren renovatie Uden

Een parket renoveren of je houten vloer behandelen en schuren is specialistenwerk. Ook in en rondom Uden, is dat voor de meeste doe-het-zelvers een moeilijke en tijdrovende klus waar het eindresultaat vaak te wensen van overlaat. Regelmatig moet men daarna weer een vakman inhuren om de zaak te herstellen.


Opknapbeurt

Bas is voor de omgeving Uden je professionele vakman als het aankomt op het onderhouden of oliën van je parketvloer. Hij is bovendien dé specialist in parketschuren. Ook het opknappen van je houten vloer, parketrenovatie, is voor hem geen enkel probleem. Hij weet als geen ander hoe belangrijk een vloer en alles eromheen is voor de uitstraling van een bepaalde kamer.


Sfeer

Bij het inrichten van je huis, begin je met de wanden en de vloeren. Logisch, want dat bepaalt immers voor een groot deel de sfeer. Om een mooie overgang tussen die twee te maken, gebruik je plinten. Daarom zegt Bas ook weleens dat plinten je interieur compleet maken.


Kleur

De kleurencombinatie van plint en vloer speelt daarnaast ook een belangrijke rol. Een vloer lijkt groter als er staande, houten plinten worden geplaatst. Tegenwoordig wordt de vloer echter veelal met (witte) MDF-plinten afgewerkt. Als de plinten dezelfde kleur hebben als de muren, lijken de muren namelijk hoger. Op deze manier blijft de vloer de vloer en de muur de muur. Je kunt uit verschillende soorten voorgelakte MDF-plinten kiezen. Na het plaatsen van de plint kun je ze zelf aflakken in een kleur naar keuze.

Kom je uit Uden of omgeving en ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in de vakkundigheid van deze specialist in het bewerken van parket en houten vloeren? Neem dan contact op met Bas. Hij voorziet je graag van een vrijblijvende offerte.


Vraag hier meteen je offerte aan

vloer schuren utrecht
trapreinigen1.jpg
udenrenoveren.jpg